Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Adriann

PRM-ul ataca criza si mafia haha

3 posts in this topic

Ca tot vorbeam noi de criza...

Am citit pe site-ul PRM un articol ciudat de fapt, mai mult nostim decat hazliu.

Titlul este "PE FOAMETEA ASTA, ELENA BÄ‚SESCU ÅžI-A CUMPÄ‚RAT UN PALAT, CU APROAPE 1 MILIARD DE EURO!" textul este urmatorul.

Pe Strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăÅŸi strada respectivă fiind una de "fiÅ£e", unde doar bogătaÅŸii lumii îÅŸi pot permite să locuiască. Imobilul este o raritate pe piaÅ£a imobiliară franceză, deoarece a aparÅ£inut unor înalÅ£i demnitari ai FranÅ£ei.

O astfel de achiziÅ£ie, atît în FranÅ£a, cît ÅŸi în mai toate Å£ările Europei Occidentale, necesită ani de muncă ÅŸi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaÅ£a. Åži, totuÅŸi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALÄ‚ (900 de milioane de euro!) - în preÅ£ul acesta intră ÅŸi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaÅ£i ofiÅ£eri SPP din garda duduii prezidenÅ£iale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut "GogoÅŸica lui tata" banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu (NOTA REDACÅ¢IEI: informaÅ£iile ne-au fost puse la dispoziÅ£ie, printr-un important om de afaceri francez, la rîndul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenÅ£iei imobiliare pariziene prin care EBA ÅŸi-a achiziÅ£ionat bijuteria locativă de 900.000.000 euro, bani gheaÅ£ă!). De unde a avut banii, avînd în vedere că tatăl ei este bugetar, cu un salariu de 4000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar - chiar dacă e consistent - nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din... succesuri, nu?

Ce parere aveti ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tipic romanesc ;D Ce va mai mai mira la cate s-au intamplat,se intampla si se vor intampla in tara asta de c.... ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost dat si la tv, NIMENI nu a reactionat ;D ar trebui sa ne mai mire ceva? inca mai avem pana ajungem la nivelul Greciei ;) aici ma refer la datoria publica 120% din PIB, deci inca un pic si apoi vor vedea pe unde se vor stabili.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0