• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mitica

carcasa telecomanda s40 2001

9 posts in this topic

salut , ma poate ajuta cineva ?

mi s-au deteriorat telecomenzile de la alarma si as dori sa cumpar carcase noi , doar cacasele ( capacele ).

am un volvo s40 din 2001.

post-4578-12877881973608_thumb.jpg

post-4578-12877881973608_thumb.jpg

M-ai sunat azi si te-am directionat spre site-ul din Anglia... acolo ai incercat ?!

nu gasesc site-ul.

am vb cu cineva care dezmembreaza si mi-a spus ca poate imi face el rost.

Cum e posibil sa nu-l gasesti cand ai ditamai banner-ul pe prima pagina ?! Geez !!!  :tard:

am gasit , am rugat pe cineva sa-mi comande , si daca ma costa transportul mai mult , o sa ma ajute cineva din Londra , sa mi le trimita prin posta , sa vad care varianta e mai convenabila .

multumesc.

Cu placere !

Mitica de unde esti? si eu vreau 2 buc. poate facem comande impreuna si iese mai ieftin transportul! sau poate mai vor si altii1

din Bucuresti 0728.881.744 - a incercat sora mea sa-mi comande si nu i-a primit cardul , o sa vb cu o prietena de-a ei din Londra , poate se descurca ea , dar eu nu sunt sigur ca alea sunt capacele , pe site am gasit capace pt o gama larga din 98-2004 parca

http://www.partsforvolvosonline.com/product_info.php?products_id=6514

vezi si tu , poate nu sunt bune astea , sa comandam fix ce ne trebuie.nu am nimic impotriva sa comande 4 buc si sa iti iau si tie.