• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
nariam

Trepidatii

2 posts in this topic

Salutare tuturor!

Am un prieten care â€s-a îmbonlăvit†de volvo si recent si-a cumparat un xc 90 automata, din 2007, motorizare d5, 185 cp. Nu stiu de ce dar, masina lui când intra in mansalier are un trepidat, masina se cam â€scuturaâ€, si nu stiu daca este normal. Si la mine se simt ceva trepidatii fata de draiv, dar la el sunt pronuntate, oare din ce cauza?

Va multumesc eu in locul lui!  :occasion14:  :occasion14:  :occasion14:

Daca se aude un "clanc" È™i în acel moment maÈ™ina "se scutura" atunci este de la cutia de viteze.

Daca doar trepidează cand bagi in R atunci este de la unul sau mai multe tampoane motor uzate .

Oricum eu as verifica tampoanele motor prima data, eventual schimbate dacă este nevoie după care as continua cu cutia de viteze .