Posted 26 Oct 2007 · Report post FH CLAR !!!! Da' sa vedem pe unde-l parchezi ! Si sa-ti dau si sticker, tricou si shapca Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Oct 2007 · Report post 'Neata. Ne tineti pe jar? Cum a fost intalnirea? Ne puteti impartasi si noua ceva detalii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Oct 2007 · Report post 'neata!intalnirea a fost ce ne-am dorit sa fie concisa si profitabila!...in sensul ca am cazut de acord sa infiintam clubul cat mai curandexista un statut ce-l vom postamembrii "fondatori" sunt in jur de 15 -nu-s toti din buc...vor fi postatide asemenea membrii fonatori nu au nici un drept in plus fata de ceilati ci doar "dreptul" de a cotiza financiar infiintarea clubului!se doreste o mai multa activitate din partea membrilor forumului ...inclusiv in cea de pe net...( ex: sunt aproximativ 500 membri ai forumului-unii din ei nu au nici o postare macar)am ales "membrii fondatori " in functie de activitatea si implicarea lor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Oct 2007 · Report post In dimineata asta mi-a incoltit si mie o idee in cap, dar inca e in stadiul de idee. Si e si de durata, mai am de rasfoit prin unele topicuri de pe forum, de discutat si cu voi, dar poate cu prima ocazie. Vreau si eu sa va cunosc, poate cand imi vine masina ca tot trebuie udata,nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Oct 2007 · Report post nu tr. sa ai masina in curte sa paticipi!simplul fapt ca-ti place si-ti doresti sa ai un volvo e deajuns!eu,personal, nu am fost niciodata(din pacate) la intalniri cu un volvo!...il am in curte dar nu-i functionaLasteptam cu interes ideile taledoresc, repet , o mai mare implicare a membrilor forumului! Share this post Link to post Share on other sites