• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Trofin Gabriel

Filtru ac....

28 posts in this topic

Buna ziua !

Astazi am fost la mesterul AC ! ...s-a uitat el....s-a invartit ....a vazut ulei de la Ac pe bloc si pe radiator........si a montat statia . Cand .....s u r p r i z a !!!!

In instalatie mai aveam freon ! asa ca ..... a facut o recirculare si.... fara interventii mecanice , din nou  fuctioneaza AerulConditionat !

Totusi ....ma asteapta sa demonteze si desfaca ......compresorul ! dar pana atunci ...Sepia  ma  duce unde vreau in conditii umane ( la o temperatura ok ! )

Eu  nu inteleg cu de nu te-ai obisnuit cu toanele Sepiei?  ;D

Pana la urma merge ca nu am înÈ›eles .

pai.... daca vorbim de toanele Sepiei ......

Nu ! Nu merge !

fac o comanda de filtrul  pt AC , cel de uscare a freonului ...(parca asta e rolul lui ) , si cand il am in mana (nu-n gura), ma intorc la mester sa se apuca sa demonteze compresorul si ce o mai fi nevoie !