• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Claudiu

Map sensor

33 posts in this topic

Pe seara asta am sa fac , multumesc ! vin cu reply-uri !

Nu am ajuns la tester in seara asta , in schimb pot sa sesizez ca si cand accelere si cand dau drumul la pedala , masina are tendinta de a smuci , nu stiu daca e cuvantul potrivit , dar cand accelerez finut parca da in nas si la fel cand iau piciorul de pe pedala de acceleratie ! maine ajung la tester !

Bujiile când au fost schimbate? De care sunt ?

Clapeta de acceleraÈ›ie când a fost curăÈ›ată ultima data ?

Clapeta acceleratie a fost curatata acum 2 saptamani si bujiile au 25000km , sunt bosch cu 4 electrozi - parca le zice ceva cu yttrium , fisele de la bobinele de inductie sunt noi - Magnecor si bobine de inductie noi originale au 10.000km !

Cu iridium cred ca sunt bujiile, oricum dacă sunt iridium sunt foarte bune, totuÈ™i pe original sunt Denso, personal eu nu am încredere in BOSCH decât la aspiratoare de casa .

Totuși mergi la un tester și verifica toți senzorii, ia din VIDA/VADIS lista cu senzori și compara toate valorile .

In vadis nu stiu unde e lista cu valorile senzorilor , poate ma poti ajuta cumva , multumesc !

Atasez aici pt motorul B4184S2 .

PS> sper ca asta este motorul pt ca profilul nu este completat desi este obligatoriu sa completezi profilul .

B4184S2_parametrii.pdf