Sign in to follow this  
Followers 0
drogbr

Sfat achizitie volvo s80 d5

28 posts in this topic

Pai nu trebuie decât sa caști ochi atunci când cumperi un Volvo, ca probleme cred ca toate sunt expuse aici pe forum iar ca probleme eu vad ca majoritatea sunt pe electrica și iată și de ce .

post-178-039724300 1288648337_thumb.gif

La 20 de calculatoare câte are un S80 este imposibil ca totul sa meargă struna, cu cât mașina este mai veche cu atât sunt mai multe probleme pe electrica .

In schimb nu prea sunt probleme pe mecanica, adica pica doar flanse amortizor/suporti motor/bucsi bascula/amortizoare/bielete bara stabilizatoare/pompa de servo/ambreiaj AC si bielete directie mai rar.

Pe mecanica nu o sa gasesti probleme foarte costisitoare DAR cand pica un un modul de usa (2000RON) calculator ABS (4000-6000 RON), bord (6000 RON) care pica frecvent la o masina de 8-9 ani .

De asta recomand un Volvo cat mai nou :lol:

multumesc pentru raspuns-desi nu prea ma indeamna sa devin posesor de Volvo.

Evident ca o masina cat mai noua e de preferat. Doar sa poti.

Nu mi-e foarte clar ce inseamna sa casc ochii-din ce spui tu, indiferent cat de corect a fost exploatata si ingrijita masina, tot ajungi sa pice aceste module (desi, din modesta mea experienta cu calculatoarele, mai degraba am facut upgrade decat am inlocuit piese defecte-dar poate nu e acelasi lucru)

Apoi, ma gandesc ca o masina, care la achizitie de noua are un pret destul de mare, ofera si o calitate superioara si o fiabilitate crescuta, ulterior, in exploatare.

Preturile indicate sunt de reprezentanta Volvo sau pe varianta mai ieftina?

ca o mica gluma-vorbeam despre Volvo cu niste tipi care traiesc din cumparari si vanzari de masini. Cand au auzit de Volvo au zis-da, Volvo for life, in sensul ca ramai cu ea dupa ce ai cumparat-o, ca nu ti-o mai ia nimeni altcineva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ti-e frica ca pica ceva la masina atunci nu mai ia omul nimic.La toate pica cate ceva si nu cred ca toate piesele sunt mai scumpe la un volvo decat la un bmw , mercedes sau ca la o masina japoneza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dragos depinde la ce te raportezi, dacă te raportezi la noul ML atunci Volvo S80 este mai bun pt ca ML-ul nou are o grămadă de bube pe electrica, sau S klasse, asta nu inseamna ca S klasse sau ML sunt mașini proaste, trebuie doar sa-ti permiți mii de euro sa le repari când pica. Volvo este o marca cu foarte multe inovații, inovații care te ajuta sa diagnostichezi mașina si mai ales sa o upgradezi fix ca un PC, vrei modul TV foarte simplu iei modulul TV il bagi in RTI si ai TV, vrei pilot automat, pui butonul avand evident mufa trasa, bagi soft si gata, poți pune o grămadă de opțiuni la care alte mărci nici nu visează .

Modelele noi (dupa 2007) au invatat din greselile trecutului si au componente mult mai fiabile .

SI asa este cand cumperi un Volvo il cumperi pe viata pt ca nu valorează mai nimic la revanzare, dai 60k E pe un S80 nou si il vinzi dupa 3 ani cu 15k E, cam asta este .

Multa lume cumpara un Volvo SH (de orice fel) se bucura de pretul mic de achizitie dupa care incepe sa planga ca are aia si aialaltă, la asta m-am referit când am spus sa caști ochi, adică sa aibă AIRBAGuri nu planșa de bord îmbrăcată în mușama, sa nu aibă pierderi de ulei sa mai aibă turbina, etc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0