• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
radoo

FUSE TOOL

7 posts in this topic

Salutare,mi-am pierdut "fuse tool" de la capacul panoului de sigurante din masina.

Stie cineva unde pot gasi asa ceva?

Am incercat o traducere: scula(unealta) pentru scos sigurantele.

Da stiu, suna ca drecu :)

Motivul e ca nu mai am lumina in portbagaj, si pe partea dreapta spate la becul de pozitie dinspre exterior.Am incercat sa schimb si becurile dar tot degeaba. Mi-a ramas sa verific sigurantele, dar am constatat ca nu am acel fuse tool.

Daca cineva stie ceva de piesa asta, as aprecia un raspuns.Arata cam asa.

Va multumesc.

post-1588-095257900 1291121453_thumb.jpg

Salutare,mi-am pierdut "fuse tool" de la capacul panoului de sigurante din masina.

Stie cineva unde pot gasi asa ceva?

Am incercat o traducere: scula(unealta) pentru scos sigurantele.

Da stiu, suna ca drecu :)

Motivul e ca nu mai am lumina in portbagaj, si pe partea dreapta spate la becul de pozitie dinspre exterior.Am incercat sa schimb si becurile dar tot degeaba. Mi-a ramas sa verific sigurantele, dar am constatat ca nu am acel fuse tool.

Daca cineva stie ceva de piesa asta, as aprecia un raspuns.Arata cam asa.

Va multumesc.

sorry, n-am vazut ca e vorba de s40 prima generatie

Edited by Dinoco

La mine, dar cred ca e vreo 20 de lei... Ma uit Joi in Vadis, da-mi un semn pe PM sau mail ca sa nu uit...

La mine, dar cred ca e vreo 20 de lei... Ma uit Joi in Vadis, da-mi un semn pe PM sau mail ca sa nu uit...

a plecat mesajul

a plecat mesajul

cheita aia eu am primit-o la un set de sigurante, era inclusa.

Daca erai de aproape o aveai ,,gratis,, din pacate costa drumul mai mult de cat cheita.Sory.

Daca erai de aproape o aveai ,,gratis,, din pacate costa drumul mai mult de cat cheita.Sory.

merci fain oricum.am acuma probleme cu partea electrica...si trebuie sa gasesc o solutie sa verific sigurantele.