• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
alexpopeystar68

Alte doua problemute

9 posts in this topic

Cam asa e treaba la mine : probl apar numai in varinta stereo  ;D

1. Mi-a fost zmulsa antena, numai segmentul din varf, si rupta cureaua, se mai poate repara ? am uitat sa inchid radio si am oprit mot, da' radio merge si asa; ma gandesc sa n-o mai repar, insa ma intreb daca nu cumva motorasul merge tot timpul pt ca nu  mai primeste ok-ul ca antena e desfacuta;

2. Senzorul de la rezervorul cu lichid de frana defect : sta aprins non stop; cand scot mufa de la rezervor se stinge, da' lichid are garla, e plin borcanu' : tre sa cumpar un rez sau pot schimba doar senzorul?

l amine ...cand opresc motorul "se culca" si antena .....ma mir c ala tine e altfel .....motorasul cred ca il poti auzi daca ar merge in continuu, dar iei de la kitra un alt catarg si se monteaza relativ usor ....doar 1 pic te murdaresti de vaselina .

la a 2 problema zic pas ....nu m-am lovit nu stiu  ;)

1). Probabil ti-a zburat, nu ti-a fost smulsa... se mai intampla, si-ti scuipa si toata cremaliera de plastic. Motorasul se opreste singur dupa vreo 1 minut de invartit, deci nu e problem.

2). se poate schimba doar senzorul, costa in jur de 1 mil...

Danyx : e murdara si neunsa, de, lenea e cucoana mare  ;D

M C : asa cred ca e, mi-a dat cremaliera afara; senzorul il schimb, ca si celelalte piese pt care iti facui rugaminte, mai incolo, acu am buzunarul gaurit; merci muuuult, esti tare bun cu noi, astia nestiutorii :D, bine ca m-am linistit.

cu stima,

poppeye mambo speriatu'  ;D:help:;D

CpNmTbooo!

Cred ca merge de logan...  :D :D

De la gama Daewoo se potrivesc piese de opel,da nu stiu nimic de antena.

Sub nici o forma nu cred ca se potrivesc la Volvo! :D

Ce logan ca astia nici acum nu au descoperit antena retractabila :D :D :D

Cu suficienta hotarare si forta se poate face retractabila  ;):D