ClauXbox

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About ClauXbox

  • Rank
    Nou venit
  1. Sonorizare S40

    Gata l-am gasit , ms frumos  Am plecat la shopping ,sper sa nu ma pacalesc cu difuzoarele
  2. Sonorizare S40

    Lasa-mi in privat numarul tau de telefon si pe la sfarsitul lu August ori Septembrie ajung acasa in Buc si vreau sa ma ajuti cu USB-ul ,pana atunci nu dispun de concediu incat sa vin in Buc ,cu inelele sigur nu ma complic :)) Spune-mi te rog ,difurile din usile fata si cele din spate au aceeasi dimensiune de 165 ?
  3. Sonorizare S40

    4 x 165  ? Fata / spate au 165 ? Inelele se gasesc ori trebuie sa ma apuc de mesterit ? :))  Multumesc pentru ajutor si ti-am scris ceva in privat ,nu stiu cand ajung prin Buc ,dar trebuie sa trec ca nu mi-am mai vazut prietenii de ceva timp si te anunt din timp pentru mufa USB ,chiar vreau sa iti gabi nasul acolo si sa ma scapi de Audio CD
  4. Sonorizare S40

    Stie careva dimensiunile reale ale difuzoarelor inclusiv cele de inalte din usile spate ?  
  5. Salut Bogdan , unde prin Buc te aflii ca locatie ? Eu momentan sunt in Germania , aici locuiesc dar am sa ajung in curand , nu stiu exact cand dar in curand si as vrea sa ma ajuti daca se poate cu legarea lufei USB ,si daca se poate ceva sfaturi cu sunetul ori chiar ajutor si modificat/legat ceva mai calitativ . Este posibil ?

  6. Sonorizare S40

    Masina este din decembrie  2006 Nu cred ca am  sistem audio premium sound  cel putin nu pentru urechile mele  sunt difurile de fabrica si fara o prea au o claritate inalta ,am citit eu ceva de fibra dar chiar nu se poate modifica si instalatia ? Eu inca nu am dat peste acel amplif al masinii ,nici nu stiu daca exista sincer la cum se aude ... Difuzoarele actuale lasa de dorit cel putin pentru mine ,nu stiu ce firma sunt ori de cine sunt fabricate ,duminica am cumparat masina si vreau sa ma apuc de cateva schimbari optice si neaparat cele audio. As dorii sa ii pastrez consola pentru ca imi place oarecum si nu vreau sa fie un chici ,dar am vazut ca se poate adapta ceva in spatele consolei pentru o iesire audio, pentru un iPod de exemplu ( monteaza careva asa ceva de pe aici ? )
  7. Sonorizare S40

    Salutare. Sunt nou pe aici si am sa apelez la ajutorul vostru pentru ceva sfaturi legate de auditia din interiorul unui Volvo S40 2007 cu acea consola putin ciudata 1.As dorii sa schimb toate difuzoarele cu ceva mai calitativ ( eu sunt fan Infinity ) acum....pot fi si MB Quart ,pentru urechile mele suna bine aceste 2 firme 2.Pentru aceste difuzoare clar am nevoie de ceva putere si acum dau peste acea consola unde pun frana ca ma uit la ea precum curca in lemne   3.Se poate lega si un eventual Bas gata amplificat slim care se pune sub scaun ? 4.Si acum intrebarea finala  ca sa scap de cd-uri ce anume pot lega la acea interfata ? Mentinonez ca nu am limita la buget ,clar si cu bun gust sa fie nu un bas infundat si totul numai o galagie . Multumesc si oricare sfat este binevenit ,am mai citit eu cateva posturi dar nu prea stiu diferentele intre s40/v40.....si alte incurcaturi .