warp

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by warp

  1. Stergatoare bune?

    Eu sunt foarte multumit de cele originale Volvo, si au fost ~150 RON.
  2. Frumoasa initiativa, felicitari!   Multumesc pentru traseu, o sa il incerc la urmatorul drum spre Brasov. Am fost in toate localitatile enumerate insa niciodata legate asa.
  3. Reconditionare volan

    Se poate revopsi, dar nu este o solutie permanenta. Sunt in aceeasi situatie (+ schimbator) si am inteles ca ar iesi foarte bine, dar ca tine doar cativa ani. Avantajul este pretul destul de mic (undeva la 70-100 RON). Despre reconditionare/retapitare piele inca cercetez, n-am ajuns la nici o concluzie.
  4. Va salut! De ieri sunt in posesia unui XC70 D5 2.4 185 2008 N-am facut cu ea decat un singur drum (CT-BUC) si o fatzaiala de vreo 2 ore prin traficul de Bucuresti. Doamne ce masina! Ne-am imprietenit imediat Zilele astea trebuie sa ii fac un detailing interior intrucat a fost foarte neglijat de fostul proprietar.  Nu m-am dumirit inca unde sa ii fac o verificare tehnica + revizie. Aveti vreun sfat, va rog?   Multumesc, Andrei
  5. Salut si bine v-am gasit!

    Bine de stiut, multumesc!
  6. Salut si bine v-am gasit!

    Va multumesc! Azi i-am facut verificare tehnica si revizie la Bogdan G (multumesc inca o data!). In afara de revizie ce-am gasit in neregula si inlocuit au fost cureaua accesorii, bateria si un bec de pozitii (am uitat sa intreb de ce nu mi-a zis nimic in bord legat de bec). Ar mai fi tampoanele motor - saptamana viitoare si cam atat (are niste vibratii in primele minute de la pornire). Deocamdata sunt super fericit ca masina functioneaza in parametri. Urmeaza sa o mai aranjez pe partea estetica.
  7. Ah deci am ajuns bine dar nu e nimeni Prima mea intalnire de unul singur :))))
  8. uhm.. Penny Market Bucurestii Noi?
  9. Salut si bine v-am gasit!

    Gata, am numere si am dat jos praful de pe ea.
  10. Salut si bine v-am gasit!

    Multumesc! Nu i-am facut poze, o sa ii fac. Deocamdata sta ca proasta fara numere in parcare la DRPCIV (nu se mai elibereaza documentele si numerele in 2-3 ore ca odinioara..) Plus ca trebuie sa o pun la punct. Mai intai tehnic si dupa estetic (are julituri pe toate partile). Dar se fac toate, nu ma sperie nimic   O sa vin cu prima ocazie la intalnirea din Bucuresti unde sper sa schimb impresii cu alti posesori si poate primesc si ceva sfaturi utile.