CristianEsp

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CristianEsp

  • Rank
    Nou venit
  1. Intrebare ...

    Salluuutaree , va rog ,imi poate spune si mie cineva unde se vede sau se poate vedea temperatura apei la motor pe un d3 2011.. Mai exact pe sensus sau... Unde as putea gasi informatia asta .. Va rog , mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc frumoos.
  2. Salutare

    Imi e cam greu sa reproduc in scris ceea ce se aude ... Adica ce am scris mai sus este strict din punctul meu de vedere :)) Nu si a altcuiva mai priceput. Sunt nou pe aici , si nou in "arta" volvo . Un an de zile nu am avut probleme cu ea ,dupa cum spuneam mers constant, nu drumuri lungi sau asa ceva...  Multumesc Alte pareri ?  
  3. Salutare

    Salutare tuturor , am si eu achizitionat de aproximativ un an un volvo s60  2012 modelu 163 d3 Rosu.  L-am luat cu 118-119 mii km la bord iar dupa aproximativ un an , mers constant , nu foarte mult , ma anunta ca i-a venit timpu de intretinere. Odata cu asta a aparut un sunet cand pornesc motorul, cand acul se duce spre 1000t , doar cand motorul este cald(mers ,oprit 5 minute, 10 si aprins din nou) scoate un sunet ciudat asa ca si cum s-ar chinui sa miste acul. Inteleg ca ar trebui sa ii schimb si distributia. Distributia la primus aveti idee cat ma costa? (+manopera) ...Sau aveti idee,este pe lant sau curea?  Multumesc frumos !