ION77

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ION77

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/29/1977

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo xc90
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0
  1.    Problema a apărut atunci cand am luat bateria în casa pt a o încarca,ușile au fost blocate si doar usa de la șofer a trebuit încuiată cu cheia.După ce am reluat activitatea cu automobilul,am sesizat problema cu ușa blocată.Mentionez că  bornele au fost scoase conform indicațiilor VADIS cheia pe 0,am scos  borna,cand am pus borna înapoi,cheia era pe2,fara mesaj pe bord.
  2. "Blocatoarele "adică prin simpla apăsare pe butonul blocare încuietori si geam copii,ar rezolva problema?sau este alta acțiune si nu înțeleg eu.Aș prefera asta în locul reparației încuietorii prin înlocuire,deci ,cheltuieli ,drumuri la service...
  3. La prima apăsare pe telecomanda USA se Închide ,la deschidere nu
  4. Am o problema similară , ușa spate ,stânga nu se mai deschide din telecomanda,este din siguranțe sau releu? Ma poate ajuta cineva cu o idee sau un sfat?
  5. Deci ? care a fost problema? ai schimbat ceva ? Si daca da,ce?
  6.   Salut,am o problemă,azi dimineața am făcut un drum scurt de 10 minute ,cand sa opresc am observat  sub capota mașinii ,în partea stângă a motorului ca  era  mult fum,sub filtru aer,dar si în masina,m-am cam speriat.Am ridicat capota,dar nu am observat nimic,nu înțeleg,nu-mi dau seama ce poate fi,pare ceva de la niște fire,după miros.Am mai observat că ventilatorul nu se mai învârtea,poate pt ca este rece afara,dar se auzea un ventilator sau ceva asemanator în partea stânga a motorului,sub filtru aer.Stie cineva ce poate fi?
  7. Volvo xc90 fum la motor

    Vă Multumesc pt idei si sfaturi,abia aștept sa merg la un service pt o revizie 
  8. Volvo xc90 fum la motor

    Domnilor,nu vreau să vă contrazic,dar mirosul este de cauciuc ars sau fire electrice arse,mă gândeam la electromotor,probabil ceva fire?Ideile dumneavoastră m-au liniștit,în momentul de față sunt undeva în Argeș,izolat,fără acces la service auto sau mecanic.Totuși,cu aceste idei...ce înseamnă încălzire auxiliară ? Si ce implică revizia?
  9. Volvo xc90 fum la motor

    Domnilor,nu vreau să vă contrazic,dar mirosul este de cauciuc ars sau fire electrice arse,mă gândeam la electromotor,probabil ceva fire?Ideile dumneavoastră m-au liniștit,în momentul de față sunt undeva în Argeș,izolat,fără acces la service auto sau mecanic.Totuși,cu aceste idei...ce înseamnă încălzire auxiliară ? Si ce implică revizia?
  10. Volvo xc90 fum la motor

      Salut,am o problemă,azi dimineața am făcut un drum scurt de 10 minute ,cand sa opresc am observat  sub capota mașinii ,în partea stângă a motorului ca  era  mult fum,sub filtru aer,dar si în masina,m-am cam speriat.Am ridicat capota,dar nu am observat nimic,nu înțeleg,nu-mi dau seama ce poate fi,pare ceva de la niște fire,după miros.Am mai observat că ventilatorul nu se mai învârtea,poate pt ca este rece afara,dar se auzea un ventilator sau ceva asemanator în partea stânga a motorului,sub filtru aer.Stie cineva ce poate fi?
  11. Manual reparații Volvo xc90/2006

    Caut aceasta carte,o are cineva si cât costa?
  12. Manual reparații Volvo xc90/2006

    De exemplu,am o problema care speram ca o voi rezolva din manualul de reparații ,am observat o scurgere de ulei pe la clapeta de supape swirl si nu-mi dau seama de ce si pe unde curge uleiul... Știe cineva ?
  13. Manual reparații Volvo xc90/2006

    Totuși ,are cineva cartea de reparat Volvo xc90/2006 ? Am făcut rost de VIDA DICE Volvo ,dar nu reușesc sa deschid cu toate aplicațiile pe care le-am descărcat ,dar tot nu reușesc .Mă gândeam că o carte m-ar ajuta mai mult,am găsit pe ibay dar nu pot sa cred ca nu găsesc un manual de reparații accesibil  si în România .
  14. Știe cineva de unde pot face rost de manualul de reparații pentru Volvo xc90din 2006 si ce prețuri ?
  15. VIDA

    OK,am sa încerc