silviu apostol

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About silviu apostol

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.8
  • Fabricatie 2001
  1. burduf planetara

    Am o problema cu burduful de planetara (inteleg ca e cel care are si rulment sau trebuie schimbat cu tot cu rulment). Cutia este JC5222, iar motorul este 1.8 benzina B4184S2 (S 40, 2001). Problema e ca nu gasesc de unde sa-l cumpar. Am fost la un service dar din cate inteleg nici ei nu sunt foarte lamuriti pe tema asta. Din cate am vazut pe aici, au mai fost si altii care au avut aceeasi problema cu piesa asta. Intrebarile mele sunt daca ati schimbat asa ceva, pt aceeasi cutie, de unde l-ati luat, ce cod are piesa si, evident, daca s-a potrivit sau daca a mai facut probleme dupa montare. Multumesc.
  2. probleme frine

    Bucuresti - 120.000 de km facuti de masina mea in opt ani, dupa care a sucombat. ambreiajul, zic.
  3. Taximetristi cu tupeu...

    Ce treaba au conducatorii? Aici e vorba de un meltean care merge pe contrasens. E drept, melteanul are foarte multi colegi de breasla care se poarte fix la fel. Da' de-aici È™i pînă la a injura politicienii mai e ceva. Isteria asta cu liderii politici care nu fac si nu dreg e cel putin la fel de daunatoare ca pasivitatea oamenilor din tara asta.
  4. Capital.ro: Ce maÅŸini aveÅ£i? C.I.: Acum nu am niciuna. Probabil o să-mi iau zilele acestea un Volvo" http://www.capital.ro/articol/exclusiv-capital-ro-seful-celei-mai-mari-firme-din-romania-nu-mi-e-frica-de-niciun-fisc-138662.html
  5. Vibratie la pornire

    si la mine vibreaza la fel, la pornire. am fost la un service sambata si am tampoanele duse. unul crapat si unul cam rupt @hunter: vinzi tampoanele? daca da, se potrivesc si la 1.8 benzina, B4184S2?
  6. Vand Volvo S40 1400 de cp :D

    "Informatii: Fabricatie: 1997, Data inmatricularii: 11/1997, 160,000 km, Transmisie: manuala, Putere: 1400 CP (1030 kW), Cilindree: 2000 cm³, Euro: euro2, benzina, albastru-metalizat, Numari de usi: 4/5, Tara de origine: Marea Britanie, Tara inmatricularii: Marea Britanie." De aici: http://autovit.ro/volvo-s40-C14044369.html Ma intreb daca m-ar lasa aia de la RAR sa inmatriculez un asa bolid.
  7. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    Eu propun ceva si mai bun: sa inchidem acest topic. Sunt prea multe resentimente fata de Primus pt a putea discuta calm. E drept si ca de multe ori Andy si-o ia degeaba. Multumesc ca m-ati ascultat si m-ati sprijinit.
  8. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @Bogdan G Ca tin la masina este demonstrat de faptul ca am CASCO la o masina veche de noua ani. Tie nu-ti spune asta nimic? Iar furtunele alea lasate pe afara sunt post-Primus, asta ca tot ai deschis subiectul. Vad ca acum situatia e cusuta cu ata maro, nu cu ata alba. Sa inteleg ca a devenit cacanie? Ce conditii tre sa indeplineasca cineva ca sa poata vb despre Primus? Stagiu de pregatire un an? Mers pa burta, mersul piticului? Ma abtin sa observ ca aproape orice as spune tu ai o problema cu faptul ca arat ca Primus ar fi gresit. Ceea ce observ ca nu numai mie imi sare in ochi p-acilea. Uite, n-au gresit, de fapt sunt exceptionali, perfecti si totul e minunat. Asta ca sa poti dormi linistit. @Andy Nu inteleg de ce ar trebui sa plateasca firma de asig pentru remediere sau revopsire. Ati gresit, platiti, mi se pare destul de simplu. N-am fost tratat atunci de sus, de altfel v-am si laudat atunci pt asta. In plus, nu eu am cerut masina, ci voi ati oferit-o. Dar cand eu ii vb omului de la receptie cu dvs si el insista sa ma ia cu "tu", am tot dreptul sa ma enervez, mai ales ca n-a facut asta de fata cu seful de service, ci cand a ramas singur cu mine. Uite, pentru curiozitatea mea personala, spune-mi ca greselile pe care le-ati facut fata de masina mea, au fost facute si cu masini noi si scumpe. Se poate? Aveti exemple de genul asta? De asemenea, nu inteleg de ce din tot ce spun despre voi, tu nu retii decat lucrurile rele. Cand am fost sunat pt remediere, am postat asta pe forum, aratand ca ati incercat sa remediati situatia. Da, masina a fost vopsita bine, dar a doua oara. Adica ati avut nevoie de doua incercari ca sa scoateti o vopsire buna, iar asta nu mi se pare de lauda. Singurul lucru normal in tot incidentul asta a fost relatia cu directorul de service care s-a comportat exemplar.
  9. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @Iulirx Poate am inteles eu gresit, dar asta scrie aici, pe forum: "Ati fost la un service anume si sunteti foarte (ne)multumiti ? Spuneti-ne si noua!". Am fost nemultumit si v-am spus asta. Nu i-am jignit in nici un fel, nu i-am insultat defel. Dimpotriva, mi s-a spus ca am pretentia sa mi se vopseasca toata masina, in conditiile in care eu nu am cerut acest lucru. Adica, vrem ton civilizat, dar numai de la unii? Nu ti se pare moral "cum isi bate jos Primus Auto de clienti?". De ce? Sunt primul care are probleme acolo? Nu. Au gresit grav? Da. Au gresit intentionat? Probabil. Nu cred ca nu au vazut ca au murdarit interiorul unei masini sau nu au vazut ca au vopsit o masina in mai multe nuante de albastru. Unde e mandria aici? Si cum sa fiu calm cand mi se intampla asa ceva? De fapt, sincer vorbind, cati dintre voi ar fi fost calmi in situatia mea? Cat despre acest aspect "cine nu stie, invata. e mai periculoasa incultura decit nerezolvarea unor probleme", io cred ca faptul ca am scris "k" in loc de "ok" sau "okay" nu e in nici un caz dovada de incultura.
  10. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @Danyx Eu cred ca nu are rost sa ne certam intre noi pentru chestiuni minore. Da, am raspuns iritat, dar am facut-o pentru ca citesc forumul asta si am vazut pana acum greseli grave de gramatica, de care le-ar fi rusine si copiilor de scoala primara. Nu cred ca pica cerul pentru lipsa unei litere. Dar, repet, nu asta e problema in acest subiect si nu cred ca are rost sa ne certam pentru lucruri de genul asta. Cred ca asta a vrut sa spuna si Matrixxx. @AdrianWeb: ANPC cere ca in prealabil sa incerci sa rezolvi disputa pe cale amiabila. Problema e ca asa o sa rezolv dispute cu Primus pana imbatranesc, daca de fiecare data apare altceva. Pentru mine solutia in momentul asta e foarte simpla. N-o sa mai merg acolo si gata.
  11. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @Danyx Nu, chiar am vrut sa scriu "K". Ma rog, data viitoare o sa fiu mai atent sa nu mai provoc soc si groaza din punct de vedere gramatical.
  12. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @ Betty Exact asa aveam de gand sa fac ) Am mai fost acolo si masina a iesit ok. Singura obiectie este faptul ca din cauza substantelor pe care le folosesc pentru curatare, ulterior materialele raman patate chiar si de la apa. Am interiorul gri. @ Heimdallr Si eu am aceeasi impresie, da' na, poate sunt eu rautacios si carcotas si vreau de fapt sa-mi vopseasca Primus toata masina. Banuiesc ca asta ai vrut sa tastezi ......si nu doar "k" nu ?...asta ca sa nu iti fie sters postul 
  13. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @Bogdan G Corect, asa e. Io mint si-mi place sa ma duc la Volvo. De fapt, stiu. Sunt mitoman, am inventat toata povestea asta. Dar vai, iote pixelu albastru in poze. La ce vrei sa fac poze fata, spate si profil? La interiorul unei usi? Imediat dau usa jos si-i trag niste poze de nu se vede. Daca piesele nu erau ale mele, de ce nu mi s-a spus cand le-am cerut? Nimeni de-acolo n-a spus ca n-am dreptul sa le cer, mi s-a spus doar ca nu le mai au. Ma scuzi ca am impresia ca reparatiile facute CASCO sunt facute pe banii mei. Io nu am CASCO gratuit, poate ai tu. Daca da, te rog sa-mi spui unde l-ai facut. O poza cu un far nu-ti spune nimic? Pai, nu te uiti unde trebuie, adica la bara, pe care ai fi putut vedea diferente de culoare daca te uitai. Si nu in ultimul rand, fara remarci gen "cusuta cu ata alba" ca nu prea mi se pare corect sa sarim calul.
  14. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    @Andi E uite d-aia ma enervez io acuma. Nu am postat cum era vopsita masina pt ca era normal sa fie vopsita bine. Dupa ce ati vopsit-o in trei culori prima data, a doua oara nu cred ca trebuia sa va dau un premiu pt ca a iesit bine. Sau asa e la Primus, sarbatoriti fiecare victorie? Nu am vazut ca masina era murdara in interior, asa e. Data viitoare o sa am grija sa verific fiecare cm de tapiterie, poate chiar si in portbagaj ca cine stie ce baeat de la tinichigerie si-a mai bagat plua in masina mea. Nu vreau sa-mi vopsiti toata masina, da' nici sa mi-o zgariati profitand de faptul ca e deja zgariata. Si vopseaua nu sare singura de pe stalpi, cel putin io asa stiu. Da' poate stii tu altfel. De altfel, in legatura cu afirmatia asta nu-ti inteleg lipsa de respect. Cum adica vreau sa-mi vopsiti toata masina? Adica va bagati picioarele in masina mea si eu sunt cocalar ca vreau sa mi-o vopsiti pe toata? Da, mi s-a explicat ca nu mi se pot da piesele pt ca au fost aruncate. DAR iti promit eu ca pe cheltuiala mea ma duc si dau bara aia jos si sper sa fie NOUA. Directorul de service stie deja de problema pt ca am discutat ieri cu el. De altfel, am precizat intr-un mesaj anterior ca am avut o relatie f buna cu el. Si as mai vrea sa precizez ca tonul mesajului tau ma calca pe nervi, mai ales ca eu n-am gresit cu nimic in relatia cu voi. Poate doar pt ca am fost indeajuns de prost sa aduc masina acolo. Dar n-o sa se mai intample.
  15. Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

    Pai, nu ma mai duc. Promit. Dar pana una-alta, tre' sa remedieze ce-au stricat. In afara de panoul usii, mai am asa: zgarieturi in plus, o portiune matuita pe o usa, o portiune murdara (?) pe o usa vopsita acum si vopsea sarita pe un stalp. Despre asta cu vopseaua sarita nu-mi amintesc sa fie asa si sper sa fie poze facute de cand am dus masina acolo. In plus, n-au putut sa-mi dea piesele schimbate pt ca nu le mai au. Problema e in momentul asta mie imi este teama s-o mai duc acolo. Nu e ea vreo bijuterie, dar de fiecare data cand o duc mai pateste cate ceva. Si problema care ma deranjeaza cel mai tare este intentia vadita de a-si bate joc a unor oameni de acolo. Nu ai cum sa nu observi cand tragi niste dungi albastre atat de evidente. N-are cum, frate. Si, desi stiai ca ai stricat ceva, o lasi asa si i-o si dai. Da-o-n mama ei de treaba.