Azrieli

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Azrieli


  1. Buna ziua, de ceva timp am niste scurgeri de ulei la motor Volvo S40 II. Mecanicul a zis ca trebuie schimbat capacul de culbutori deoarece s-a uzat si pe la garnituri iese ulei. Intrebarea mea este, de ce nu s-ar putea schimba doar garniturile de la capacul de culbutori? Acest capac se gasescte aftermarket sau e doar original? Cam care este pretul?

     

    Va multumesc!


  2. Salutare,

    Am iesit astazi dintr-o parcare mai putin amenajata. La iesire am virat dreapta si am lovit pragul intr-un fel de borna din beton cu sectiune patrata ascunsa sub zapada. Am nimerit in unul din colturi. Pragul din plastic s-a rupt de tot, in doua bucati. Una a cazut si una a ramas prinsa pe masina. Poate si din cauza frigului sa fii devenit casant plasticul....nu stiu.....

    E un Volvo S40 din 2009.

    Aveti idee unde pot sa gasesc pentru a-l inlocui? Cam cat costa? Si daca sigur asa ii spune la protectia de plastic de sub usi "prag" (cea mai de jos piesa, cat lungimea usilor si prinsa intre roti). Atasez imagine.

    Multumesc.

     

    prag-volvo-s40-2009--fMOpaW.jpg


  3. Salutare,

    Am un Volvo S40 din 2009 si in urma cu doua zile, la plecarea de pe loc a inceput sa se auda in consola de bord un sunet specific celui de avarii(ticait). Am iesit afara si becurile de avarii se aprindeau dar la un interval diferit fata de avariile actionate din bord. In continuare face asa dar nu tot timpul. Ticaie in primele 5-10 minute de mers dupa care aleatoriu in timpul mersului. Mentionez ca am si alarma aftermarket si nu stiu cum a fost montata. Masina o am de curand.

    SOS!

    Care ar putea fi problema?

    Multumesc anticipat.