Azrieli

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Azrieli

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2009
  • Fabricatie 2 0
  1. Buna ziua, de ceva timp am niste scurgeri de ulei la motor Volvo S40 II. Mecanicul a zis ca trebuie schimbat capacul de culbutori deoarece s-a uzat si pe la garnituri iese ulei. Intrebarea mea este, de ce nu s-ar putea schimba doar garniturile de la capacul de culbutori? Acest capac se gasescte aftermarket sau e doar original? Cam care este pretul?   Va multumesc!
  2. Cu pragul rupt

    Ok...astea fiind spuse, unde gasesc un prag?:)) si la ce pret?...
  3. Cu pragul rupt

    Aaa, da , scrie de curierat in anunt. Voi ati mai luat piese de la ei? sunt ok?
  4. Cu pragul rupt

    Am dat mesaj la @Sarsaila. Sunt din Bucuresti. Oare cei de la Falticeni trimit prin curier in cazul in care nu gasesc in Bucuresti? Multumesc mult pentru informatii.
  5. Buna! Ai prag de plastic pentru volvo s40 din 2009?

    prag-volvo-s40-2009--fMOpaW.jpg

  6. Cu pragul rupt

    Salutare, Am iesit astazi dintr-o parcare mai putin amenajata. La iesire am virat dreapta si am lovit pragul intr-un fel de borna din beton cu sectiune patrata ascunsa sub zapada. Am nimerit in unul din colturi. Pragul din plastic s-a rupt de tot, in doua bucati. Una a cazut si una a ramas prinsa pe masina. Poate si din cauza frigului sa fii devenit casant plasticul....nu stiu..... E un Volvo S40 din 2009. Aveti idee unde pot sa gasesc pentru a-l inlocui? Cam cat costa? Si daca sigur asa ii spune la protectia de plastic de sub usi "prag" (cea mai de jos piesa, cat lungimea usilor si prinsa intre roti). Atasez imagine. Multumesc.  
  7. Pisa mica frana de mana

    Scuze, era prea dimineata cand am scris topicul :)) si nu am reusit sa-l modific dupa :)) . E "piesa", daaa? :))
  8. Pisa mica frana de mana

    Multumesc mult.Am gasit-o!  
  9. Salutare,   Am un Volvo S40 din 2009 si imi lipseste o mica piesa de la frana de mana, e de fapt protectia care acopera tija metalica. Aveti idee daca se mai poate prinde,  cum se cheama sau de unde as putea cumpara ? Multumesc anticipat.
  10. Sunet in consola-avarii aprinse

    Aveati dreptate, era de la alarma. Am deconectat-o. Nu mai induc in eroare soferii acum Multumesc pentru sfaturi. Sa avem grija de Volvici!!!
  11. Sunet in consola-avarii aprinse

    M-am uita sub capota si sunt taiate firele la alarma...
  12. frana de mana s40

    Legat de frana de mana, imi lipseste capatul din platic indicat in imagine. Aveti idee unde gasesc?
  13. Salutare, Am un Volvo S40 din 2009 si in urma cu doua zile, la plecarea de pe loc a inceput sa se auda in consola de bord un sunet specific celui de avarii(ticait). Am iesit afara si becurile de avarii se aprindeau dar la un interval diferit fata de avariile actionate din bord. In continuare face asa dar nu tot timpul. Ticaie in primele 5-10 minute de mers dupa care aleatoriu in timpul mersului. Mentionez ca am si alarma aftermarket si nu stiu cum a fost montata. Masina o am de curand. SOS! Care ar putea fi problema? Multumesc anticipat.