vidockq

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About vidockq

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday June 19

Profile Information

  • Locatie Sibiu
  • Auto Volvo S60 D2
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Ajutor! Service autorizat ptr. zona Sibiu?

    @paunionutz Multumesc Ionut !
  2. Ajutor! Service autorizat ptr. zona Sibiu?

    @maverick Mersi de sfat. Ieri dupa ce am postat, un coleg mi-a recomandat un atelier din Cisnadie (langa Sibiu) la care am si rezolvat problema. Sa conectat cu un laptop, dat comanda, de acolo omul a lucrat foarte curat si totul a fost ok (Electrician Auto - PFA Barb Petru Aurel) Am ramas urat suprins ce greu a fost sa gasesc un service pentru masina Volvo; mai ales pentru o operatiune relativ usoara, intr-un oras ca Sibiu, care credeam ca e destul de mare.  
  3. Ajutor! Service autorizat ptr. zona Sibiu?

    Salutare colegi. Are cineva vreo sugetie de un Service din Zona Sibiu sau imprejumiri care poate face o simpla schimbare de placute de frana spate. Am un Volvo S60 (D2 1.6 Diesel) care are franele automate si incerc de mai bine de o luna sa gasesc un service in Sibiu sau prin zona care sa poata face asa ceva. Am incercat la Tipauto, Automeister, LutcoService si inca 3 mai mici si nu a fost in stare nici un service sa imi faca schimbul, toti din aceasi cauza ca nu au soft sa dea comanda sa retraga franele. Mie greu sa cred ca trebuie sa merg pana in Bucuresti pentru un simplu schimb de placute de frana. Va rog daca aveti vreo sugestie sa o scrieti aici, multumesc!
  4. Volvo S60 - Sfaturi de achizitie -

    Am gasit astazi:  https://home.mobile.de/HAASAUTOMOBILELAUFFEN#des_234947177   Am dat e-mail sa imi trimita poze reale cu masina. Astept un reply.
  5. Volvo S60 - Sfaturi de achizitie -

    @skipper2oo6 @Mihai933 Nu vreau sa par ca cer prea multe, dar as vrea sa fie mai echipa putin decat aceea. @yachtmanblue Multumesc mult pentru sfaturi. Mi-ai setat filtre pe cateva site-uri acum stau si browsuiesc.   Am gasit asa ceva https://www.olx.ro/oferta/volvo-s-80-2012-2-o-diesel-163-cp-summum-editionsuperbvariante-ID704H0.html#f4f0edf66f desi e total altceva, nu imi prea inspira incredere atata CAPS LOCK, zici ca e pus anuntul pe cruise control. 
  6. Volvo S60 - Sfaturi de achizitie -

    Dispun de un buget de maxim 13000 Euro. Am gasit o singura masina S60 cu motor de 2 in italia. Dar infomatile despre ea erau minimale. Am dat e-mail inca nu am primit reply.
  7. Volvo S60 - Sfaturi de achizitie -

    @skipper2oo6 Salut, nu sunt genul deloc caruia sa ii placa viteza si senzatii (hence, nu am trening la bmw ). Nu am luat nici o amenda in 13 ani de condus de viteza si nu din faptul ca nu m-au prins, din cauza condusului prudent. Masinile anteriore au fost cu motoare mici (1.4 Benzina) si la aceste motoare trebuia sa am mereu un lung drum liber in fata inainte sa intru intr-o  depasire. Cand am trecut la BMW m-am obisnuit cu acel feeling ca pot sa depasesc sau sa ma ajute masina cand am nevoie fara sa am frica. La Volvo S60 care l-am probat de 1.6, nu am avut acelasi feeling, dinpotriva ma simteam dinou la ceva care trebuie sa am mare grija sa am 1 km in fata liber. Desi la cat conduc eu pe an ~10000 km pe an nu stiu daca nu cumva ai dreptate. Te pot intreba de ce  Volvo din Belgia/Olanda trebuie omise ?
  8. Volvo S60 - Sfaturi de achizitie -

    @Midnight Caller Multumesc, nu am citit bine cand am vazut seria motorului. @Mihai933 Mihai, iti multumesc mult. Era vorba de aceasi masina, am confruntat pe vanzator ieri, l-am intrebat inainte de cand o are masina mi-a raspus ca "O am din Noiembrie 2015" . Cand iam aratat postarea cu aceasi masina sa suparat si a incetat discutia iute. @Vicu Ai perfecta dreptate. Am apucat sa citesc pe forum mai multe threaduri de S60 si am ajuns la concluzia ca motorul de 1.6 nu e asa de fiabil si e 100% subdimensionat pentru S60. Asadar m-am hotarat sa merg dupa un S60 cu motor de 2.0.  Problema e, daca ma puteti ajuta cu locatii de unde as putea cauta un S60. Cred ca voi incerca sa gasesc ceva in exterior, dar pe siteurile mari nu gasesc nimic mare. Poate stiti voi un link sau o sugestie unde sa caut.  
  9. In primul rand vreau sa salut toata lumea de pe forum.  Istoric: Momentan sunt in cautare de o masina in plus pentru familie. In weekendul trecut am pornit prin tara sa vad cateva masini; dupa un drum lung am ajuns si la Bucuresti unde am vazut primul Volvo S60 si m-am indragostit instant. Masina era superb intretinuta pe exterior si interior, varianta 2012 cu motor de 1.6 Diesel.  Intrebari: Venind de la un BMW modic de 143 CP, nu am crezut ca cei 115 CP de la Volvo se vor simti asa de "slabuti". Nu stiu cum ar trebuii sa se descurce astfel de masina dar cand apasam la maxim acceleratia, masina parca nu avea demaraj. Din pacate nu am putut sa merg cu ea la service sa o verific pentru ca era Duminica. Vroiam sa va intreb care e feelingul pentru motorul de 1.6 Diesel.   De asemenea acum cautand activ un S60, am gasit urmatoarea masina: YV1FS84A1C2113176 . Din pacat, vanzatorul a zis ca e motor de 1.6 Diesel dar dupa VIN din ce am gasit eu scrie 2.3L; ceea ce mi se pare extrem de ciudat.   In momentul de fata apreciez oricefel de ajutor, sfaturi pentru achizitia unui Volvo S60. Va multumesc anticipat.