Costa69

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Costa69


  1. Salutare grup, recent am schimbat bateria originala de pe XC 90 my 2016, nu am gasit-o pe cea origila AGM de 80 amp si am pus un Exide de 80 amp care este pentru start/stop.

    Imi apare mesaj de eroare in bord ca nu poate incarca bateria, alternatorul incarca, tensiuna este de 14,9v, aveti idee ce ar putea fi?


  2. Salutare, dupa un an si o luna de cand sunt posesorul unui XC 90 My 2016, R- Design, Polestar, inevitabil au inceput sa apara problemele. Prima problema, iarna trecuta s-a rupt clema care tine furtunul de retur la vasul de expansiune si pierdea antigel. Prin vara mi-au cazut amandoua furtune de presiune de la Turbo, au fost schimbate in garantie, iar dupa 2 luni s-a infundat catalizatorul si s-au fisurat amandoua turbine. Toate au fost schimbate in garantie la Primus Bucuresti. 

    La ultima revizie mi-au fost inlocuite din nou furtunele de la turbo, explicatia a fost ca cei de la Volvo au schimbat furnizorul din cauza ca au avut prea multe probleme.

    Dupa experientele neplacute am ales extinderea garantiei pana la 150.000 km.

    2 people like this

  3. Din Decembrie 2016 sunt posesor al noului Volvo XC 90 R-Design My 2016, dupa 4 ani m-am decis sa-mi schimb Jaguarul XF 2012 si sa trec la SUV,  inainte de a ma decide sa-mi schimb masina am testat: Range Rover Sport, Jeep Grand Cherokee si Jaguar F-Pace. Dupa ce am facut drive test-ul cu XC 90, m-am decis ca asta este masina pe care mi-o doresc. Va pot spune ca sunt f multumit de masina iar sistemul de sunet bowers & wilkins este bestial !!!

    IMAG0101.jpg

    6 people like this