ifm020

Membru
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ifm020


  1. Multumesc de sfaturi, sunt nou pe forum si nu stiu cine e Dl. Bogdan :(, puteti sa ma ajutai cu un nr. tel sau o adresa de mail?

    Desi sunt inregistrat mai de mult am uitat complet de exitenta forumului iar la ultima vizita la Volvo tipul care mi-a vandut masina, respectiv Horia Radu, mi-a sugerat sa intru pe forum...si parca a mentionat si numele Bogdan :)


  2. Salutare,

    De cateva saptamani masina refuza sa mai introduca aer in cabina, cald sau rece...reticent peste masura sa ajung la Volvo (Primus...) si pentru ca in general imi repar masinile la service-ul unde fac si tuningul am incercat sa-i dau de capat singur. Din pacate fara soft de volvo am ajuns unde nu vroiam sa ajung...dupa o ora de verificari mi s-a spus ca e vorba de motorul aerotermei (fan motor), pret sec in jur de 2300 lei...masina in cauza e un s40 T5 AWD din 2005, respectiv dansa http://passat.insomniaracing.org/

    Un sfat va rog, gasesc undeva piesa mai ieftin? Deja am vorbit in cateva locuri dar astept raspuns...poate la dezmembrari, sau... e posibil sa se reconditioneze sau sa fie alta problema? Nu as fi atat de carcotas dar am avut 1 milion de probleme cu masina asta si cu reprezentanta in cauza.

    Multumesc!