Aradean

Membru
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aradean


  1. La cat de divers e parcul familiei largite si tinand cont ca eu sunt singurul electro-mecanic din familie,nu ma tin buzunarele sa iau scule dedicate pt toate masinile.Prioritar e S80 cu care imi desfasor activitatea sa il tin sub control si pt restul diagnoze generale.De aceea mi-am indreptat atentia catre Foxwell ala.

    Pt mine e Vida. :X


  2. 6 minutes ago, paunionutz said:

    Ia un autocom sau delphi. Gasesti la 350 lei si este ok. Pt. Volvo, tot Vida ramane baza

    Merci paunionutz.

    Poza aia cu codurile de eroare a fost facuta  la testul cu un Delphi Multidiag azi.Avea in lista multe marci de masini.Ce imi da cu virgula e ca mi-a gasit cod de eroare la pilot automat iar eu nu am asa ceva la Volvo (Cod eroare 000C -Intrerupator pilot automat,- intermitent)

    Delphi Multidiag.jpg


  3. 7 minutes ago, paunionutz said:

    La oglinda, nu este ars motorasul. Este defecta incalzirea in oglinda. Ca sa scapi de eroare, schimbi sticla ( daca te deranjeaza asa de tare)

    Pai.. Nu e ars.Da ceva eroare de genu... Lipsa Comunicare.Permanent.

    Desi NU am avut probleme cu dezaburirea de cand am masina. iar motorasul la oglinda dr.merge.

    Mai am urmatoarele erori in DTCs date de un tester Multidiag azi :

     

    Multidiag.jpg


  4. Deci!

    Astept Viva Dice delivery.

    Din pacate iepurasul chinezesc nu are topaieli asa mari sa ajunga in Arad repede.

    Lung e drumul de pe AliExpress.Nici Amazonul nici Ebay-ul nu sta bine cu delivery.

    #cristiann L-au testat gemenii cu 3 testere din dotare si nu au reusit sa intre pe toate modulele.E ceva editie limitata masina asta. Mi-au recomandat sa ma duc la cineva cu Viva Dice(l-am comandat deja...asa pt completarea trusei de scule).Mi-au zis ceva de motorasul de la oglinda din dreapta ca e intrerupt(desi merge) si ceva eroare de ABS (neclar)

    O sa revin cu detalii cand am.

    Am testat cu " USB KKL OBD2 Diagnose Interface VAG Audi VW Seat Škoda BMW Volvo Subaru 409.1 " Nici vorba " Nu se conecteaza la ECU

    Autel Autolink AL319 OBD II/EOBD Code Reader " Nici vorba. Se conecteaza la ECU dar vede doar erorile de motor.Adca nici o eroare.Nu vede nici un alt modul auxiliar al masinii.(N/A la celelalte module).

     


  5. Noah.

    Speed sensor output circuit is intrerupted.

    A sters eroarea si dupa prima traversare peste liniile de tramvai a aparut din nou pictogramele pacii (ABS,STC si cea cu forma de cutie).

    Schimbul de ulei,senzor si filtru il face in 3 Mai.

    Merita sa achizitionez  2014D VIDA DICE for VOLVO ? http://www.autoobdshop.co.uk/wholesale/2012a-vida-dice-for-volvo-diagnostic-tool.html 

    Sau https://www.aliexpress.com/item/2016-Latest-Version-2014D-Vida-Dice-for-Volvo-Professional-Universal-Diagnostic-Tool-for-Volvo-With-Green/32710664866.html?spm=2114.13010208.99999999.264.7uOluc

    E compatibil pe 2,5 TDI din 99 automatic?