VictorE

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About VictorE

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto V50
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Eu si Alex suntem la Penny, voi?  
  2. Magazin on-line exclusiv pt. piese VOLVO

    Si pe langa OEM 39861678 caut si CD cu navigatie de 2016-2017.
  3. Magazin on-line exclusiv pt. piese VOLVO

    E absolut genial ce mi-ai dat. Am gasit in mai putin de un minut. E vorba de un modesty panel ce cautam eu. OEM 39861678 
  4. Pe bune ca am cautat. Uite unde imi arata site-ul Penny ca are magazin. Daca nu as fi fost cu metroul la BG sa imi iau masina de la service, nici nu stiam ca e Penny la Jiului. Si recunosc ca am vazut mai devreme 18, dar pe undeva mai era un 18:30 si in alta parte si un 22:30.
  5. Magazin on-line exclusiv pt. piese VOLVO

    Salut! Rulou mascare portbagaj V50 2012? (nu plasata verticala scurta, celalalt care acopera tot portbagajul.   Edit: Unde gasesc si eu o lista cu piesele si codurile lor? Si care e faza cu OEM?
  6. Ala de pe la Jimbolia/Plutasilor sau cel de la Metrou Jiului? Daca astea or fi singurele din Bucurestii Noi. Poate da cineva un link de pe google cu coordonate direct. Si la ce ora?
  7. Hello! Si eu nou pe aici si ca posesor de Volvo. Mai sunteti? Va mai intalniti? Sau s-a schimbar topicul intalnirilor cumva?
  8. Sunt Dublu-Rapus E de bine, totusi. Inseamna ca aveti clienti.  Curiozitate: Am vazut ca pe vremuri lucrati doar de la 16:00 incolo. Ati reusit sa treceti la reparatii ca ocupatie principala? Adica sa nu mai aveti altceva(job banuiesc) de la 8 la 16? Si inca ceva, am vazut ca Volvo chiar are comunitate. Zicea cineva de intalniri la Penny Market de pe Bulevardul 1 Mai?
  9. M-ati rapus Ok, atunci avand in vedere ca e baiat bun si Bogdan, o sa fac la el ce stabilisem deja, si la voi revizia dupa, asa ca sa pot sa compar Va sun cand vine momentul. Apropo, cam cat de ocupati sunteti? Adica cu cat timp inainte ar trebui programarea?
  10. Wow, ce mica e lumea. Eu sunt din Titan si pentru mine Bogdan e foarte departe. Voi erati candva pe Pallady parca? De asta intrebam unde aveti acum service-ul. Telefoanele voastre sunt aceleasi?
  11. Salut baieti! Sunt impresionat de ce scrie pe aici asa ca eram curios pe unde aveti locatia, ca v-as face o vizita, Tocmai am luat un V50 din 2012, inca se lucreaza la acte. Am o estimare de ce piese am nevoie de la Primus - Volvo oficial care m-a impresionat negativ. Am mai fost la cineva care se ocupa doar de Volvo si are si statie ITP care mi-a dat o a doua parere. Dar sper eu ca a treia parere( a voastra) e mai cu noroc. Merci! P.S.: Sper ca va mai uitati pe forumul asta