Nykygym

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nykygym

  1. Motorsystem service spoed

    Va multumesc pentru sfaturi, a funcționat, nu imi mai da eroarea. 1.Am amorsat pompa, după care am luat contactul de tot scoțînd cheia din contact ptr. 20 sec.  2. Am resetat ADM după care testerul a cerut pornirea masinii de 3 ori a cate 20 de sec., am efectuat si merge perfect. In rezervorul de aditiv am 14/15 aditiv  adică aproape plin. Va multumesc. 
  2. Buna ziua. Am un volvo s 40 an 2011 achiziționat recent si după vreo 1500 km a afisat in bord mesajul" motorsystem service spoed" si pe mijloc triunghi rosu, motorul functioneaza perfect. Am mers aproximativ 60 km si după o oprire s-a stins si mesajul a disparut. Am pus- o pe tester ulterior si nu au gasit nimic decat nivelul aditivului petru filtrul de particole f. scazut indica 1/15, am pus 1 litru de a si după ce am plecat de la service mi-au aparut aceleasi mesaje(eroare in bord). Am verificat din nou pe tester si nu vede litrul de aditiv adaugat, îmi da aceiasi valoare 1/15.  Va rog un sfat. Mulțimesc anticipat.
  3. Motorsystem service spoed

    Multumesc pentru raspuns, dar atât a încăput, ca vreo 200 ml ia scos pe retur. Am încercat de doua ori sa ii pun restul scos pe retur (200 ml) si il dădea afara.
  4. Motorsystem service spoed