AR-18-MOS

Membru
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About AR-18-MOS

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Locatie Arad
  1. Cupa VSS 3 - Circuitul VIK Power Arad, 7-8 August 2010

    Clipul de promovare: continand imagini inedite de pe circuit cu jurnalistii pe post de copilot.Multumim spitalul2bad pentru productie.
  2. Cupa VSS 3 - Circuitul VIK Power Arad, 7-8 August 2010

    Comunicat de presa Ieri (29.07) s-a organizat conferinta de presa pentru eveniment, s-au facut interviuri cu cativa piloti (interviuri care vor continua si in ziua desfasurarii concursului cu alti piloti participanti), s-au prezentat proiectele de viitor. A fost o zi obositoare dar placuta mai ales pentru ziaristii si cameramanii care au ocupat scaunul din dreapta pilotilor pe circuitul VIK Power. O alta supriza este faptul ca vom avea reprezentanti din cadrul C.N.R. (Vali Porcisteanu), caruia ii si multumim pe aceasta cale, iar televiziunea WestTV v-a inregistra si reda integral pe post toata cursa. Va asteptam pe toti ca participanti, sau ca spectatori (intrare libera).
  3. VSS Racing Club va invita sa participati la etapa a 3-a de raliuri organizata de catre clubul nostru. Perioada: 7-8 August 2010 Locatia: circuitul Vik Power ARAD Organizator: VSS Racing Club Parteneri: Consiliul Judetean Arad, LoganClub Arad, Club Opel Tigra Promoteri: Inform Media, T.V.A. Circuitul este in lungime de 1,1 km pe el se desfasoara si superspeciala de la raliul ARADULUI din cadrul CNR. Concursul consta in parcurgerea a 3 manse, fiecare dintre ele presupunand cate 3 ture de circuit rezultand astfel un total de aproximativ 10 km de probe. Se vor constitui grupe premierea facandu-se pentru primele 3 locuri din fiecare grupa constituita si pentru ultimul loc din fiecare grupa constituita. Taxa de inscriere este de 140 RON. Data limita a inscrierilor este 4 august 2010 orele 24. Informatii si inscrieri: tel. 0724 316 943