Zgr44

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zgr44


  1. La 26/11/2015 at 7:51 AM, ares88 a spus:

    buna ziua. Sunt nou pe forum si nou in lumea volvo. Am achizitionat un volvo s60 2011 d5 215bhp de curand. Sunt extrem de multumit de masina (inainte aveam un vw passat). Nici nu se compara cu altceva de pe strada.

    sa trec la subiect. Vreau sa ii schimb uleiul, distributia( ca se apropie de 180.000km) si placutele de frana. Va rog sa imi recomandati ce fel de piese sa achizitionez si unde sa le schimb.

    ps.:la volvo iasi mi-a cerut 1400 ron pentru schimbul de ulei. Mi s-a parut putin cam scump.

    pps.: Daca stie cineva cum se schimba computerul de bord in lb. Engleza.

     

     

    multumesc

    1400 doar ulei si filtru? 


  2. La 30/05/2016 at 7:39 PM, yachtmanblue a spus:

    Am ceva ulei in compartimentul motor si nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez sau nu. Imi cam lipseste timpul sa ma duc la un service saptamana asta si urmatoarea...

    La verificarea nivelului de ulei apare o patratica minus sub in stanga barei de MAX.

    Va rog o parere ... Daca trebuie voi delega pe cineva.

     

    image2(3).JPG

    image1(3).JPG

    Daahh


  3. La 10/10/2016 at 3:48 PM, Marko a spus:

    Buna ziua tuturor (din nou)!

    A mai aparul o problema la S60-ul meu Drive.

    De o vreme nu mai functioneaza start/ stop-ul. Am intrat in meniul de bord si imi apare ca este inactiv datorita faptului ca bateria se incarca... si cam atat.  Stiu ca masina are 2 baterii, cea normala si una de suport pentru start -stop. Oare una din ele da rateuri? A mai patit cineva la fel?

     

    Da, am un S60 D4, iar daca bateria nu e in parametri de curent sau temperatura asta face. Mie imi face asa cand e frig sau daca nu o folosesc zi de zi . E normal, nu masina are probleme, ci bateria 


  4. La 06/08/2017 at 8:16 AM, Cristi Muresan a spus:

    Cutia de viteze este oke daca ii schimbi uleiul la 80-100k .

    Motorul este si el oke daca pui ulei 0-30 a5 b5 si schimbi cureaua de auxiliare frecvent.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

    Ce inseamna frecvent,  am acelasi masina din 2013,  are 132k iar in afara de ulei si filtre,  nu am schimbat nimic pentru ca nu era necesar,  a.. Discurile si placute,  dar ca si motor,  toarce. 


  5. Deci iti voi raspunde in romana. 

    Am aceeasi problema cu navigatia la un S60 2013, doar ca ma aflu in UK.  Am luat ultimul update oferit de volvo pe pagina lor si dupa ce urmez toti pasii,  ma intreba de licenta. Am fost la 5 dealeri si am auzit 9 pareri diferite,  una din ele este ca au schimbat furnizorul de harti de la navteq la tomtom,  ceea ce este aproape de realitate pentru ca nu sunt compatible. Mi-au cerut o galagie de bani,  ca cica tre sa faca ei un "upgrade".... Adica cred ca tre sa schimbe softul de navigatie,  navigatia masinii este pe Linux. Alminteri,  necalificati... Upgrade - hardware,  update - software. M-am certat cu ei pana m-au gasit toti dracii... Orice licenta a softurilor de pe masina este deja platita la cumpararea masinii de noua   iti urez bafta sa obtii licenta.