Atanase

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Atanase

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 11/19/1986

Profile Information

  • Locatie CONSTANTA
  • Auto Volvo S40 1.8 benzina
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

627 profile views
  1. Salut!!!

    Mersi pentru îndrumare,deși primul lucru pe care l-am facut a fost sa incerc la magazin si nu am gasit. Am cautat pe net si am gasit de silicon. Aveti idee ce dimensiuni au? 
  2. Salut!!!

    Caut si eu furtunuri racire pentru un volvo s40 1.8 benzina 2004- .aveti idee unde pot gasi noi? Vreau sa le schimb pe cele vechi ca sunt putin cam crapate si imi e teama sa nu se sparga vreunul.  Va multumesc!
  3. O mica/mare problema!

    Nu aud in nici o parte a volanului ca trage aer fals,doar am impresia. De auzit,nu se aude nicaieri,doar simt in mers.
  4. Salut. Detin un Volvo S40,1.8 benzina din 2005. Mi-a aparut eroarea P2008. Am curatat galeria de admisie+clapeta de acceleratie si a fost totul in regula timp de vreo 2 saptamani. Acum mi-a aparut aceeasi eroare si imi da in limitare de viteza plus ca am impresia ca trage aer fals. Furtunasele sunt ok si mi-a masurat un mecanic solenoidul si a spus ca e in regula. Eroarea exacta e P2008 intake mannifold open bank 1/a. Va multumesc. Poate ma ajutati sa gasesc o rezolvare!
  5. O parere,va rog!!!

    Masina o cunosc de 2 ani inainte sa o cumpar. Fostul proprietar este seful meu. Nu s-au facut smecherii la km sau la ulei. Stiu sigur asta.
  6. O parere,va rog!!!

    219000. Nu cred ca e vorba de segmentare. Cu uleiul vechi sa nu consume gram si cu ulei nou 1 litru si ceva in 4000 de km
  7. Salut. Am o mica problema. Detin un Volvo s40,1.8 benzina,2004-. Am venit cu ea din Olanda si avea ulei Castrol 5w30(stiu sigur,ca am cumparat-o de la o cunoștință). Dupa ce am luat-o am mai mers 3000 de km si nu a consumat deloc. A venit momentul schimbului si am pus exact acelasi ulei,dupa 4000 de km mi-a consumat 1 litru si putin de ulei. Acum ma gandesc sa schimb marca,deoarece am auzit ca uleiul Castrol de la noi nu este prea bun. Ce spuneti de Liqui Moly? Mentionez ca nu am pierderi de ulei pe nicaieri. Multumesc anticipat pentru raspunsurile si parerile voastre.
  8. Salut!!!

     
  9. Salut!!!

    Ce ma sfătuiți să fac in legătură cu aceasta eroare?E grav sau nu prea? Si cum as putea sa o rezolv? Sa ma duc la service si sa-mi schimbe aia tot motorul,nu prea am chef. As prefera sa ma duc eu si sa le spun ce sa schimbe. P2008 intake manf runner control circuit/open bank 1a. Mersi!
  10. Modul airbag SRS

    Salut. Ti-am trimis un mesaj privat in legatura cu problema mea de mai sus.
  11. Modul airbag SRS

    E super asa. O sa va caut prin ianuarie. Mersi mult pentru ajutor.
  12. Modul airbag SRS

    Banuiesc ca in Bucuresti? Cat timp dureaza reparatia? Ideea e ca eu sunt din Constanta. Doar maine as avea timp sa ma deplasez, dar doar in Constanta ca poimaine plec din tara si ma intorc in ianuarie si atunci as putea sa vin in Bucuresti pentru asta. Dar as vrea sa stiu cam cat timp ia reparatia modulului. Multumesc!!!
  13. Modul airbag SRS

    Buna seara! Am luat recent un Volvo 1.8 benzina 2004- .Sunt foarte multumit de el,doar ca am o problema pe care o doresc rezolvata. Modulul SRS airbag e defect si trebuie inlocuit. M-am dus la reprezentanta in Constanta si mi-au cerut 2900 de lei pe modul si inca 250 lei aplicatia(ceea ce mi se pare putin cam mult). Acum vreau sa va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca iau un modul second hand cu aceeasi serie si apoi ma duc la reprezentanta sa-mi scrie modulul,va merge?. Multumesc si o seara buna.