AdiGanea

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AdiGanea

  1. Derapaj spate

    Bună ziua!   Dețin un Volvo V40 D2 1.6 diesel, fabricatie noiembrie 2012. Doar ce ma întorceam de la munca si intr-o curbă deloc periculoasă mi-a fugit spatele foarte urat stânga-dreapta. Abia am redresat masina. Aveam in jur de 100-110km/h, carosabilul fiind umed. De la ce poate fi? Nu stiu ce alte detalii sa mai dau despre situație.    Va multumesc, Adrian!
  2. Derapaj spate

    @maverick   Mulțumesc pentru sfaturi! Am verificat anvelopele acum. Cele de pe fața sunt 2016 iar cele de pe spate 2014. O sa le iau noi. Luna aceasta o sa le schimb pe spate iar luna viitoare pe față. Este vreo problemă dacă o sa am pe față anvelope de vara iar pe spate mixte(all seasons)?  Multumesc frumos! 
  3. Derapaj spate

    @1984 Mulțumesc pentru raspuns! Sa fiu sincer nu am condus masini față dotările enumerate de tine, deci nu aveam de unde sa stiu. Eu stau in Scoția, carosabilul este in cam 80% din situații umed. Masina am achizitionat-o de aproximativ o lună de la un dealer autorizat, singurul lucru care m-a nemulțumit la ea a fost marca anvelopelor( AVON ) de care nu mai auzisem până acum și care se pare ca o sa trebuiască sa le schimb in curând cu o marcă mai bună. Încă o dată iti multumesc!