danny_29

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About danny_29

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/02/1974

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S60 2.4
  1. Trei mici la Cocosatu...asa de pofta. 
  2. http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,7514.0.html
  3. Am facut o programare pt Luni,sapt viitoare, la unul din service-urile recomandate aici, pt schimb ulei,filtre, kit distributie, pufaitul de la pedala de frana si eventual servo directia. Omu' de la care am cumparat masina a zis ca a facut schimbul de ulei acum cateva mii de km dar nah, omu zice multe cand vrea sa vanda o masina. Pt schimbul de ulei de la cutie ,cel de la service a zis ca nu se baga si ca mai bine ma duc la reprezentata.
  4. Merci pt raspunsuri, interesanta partea cu servo directia , daca la toate merge asa greu e chiar neplacut , speram sa fie o problema la a mea care desi ma costa niste bani se putea rezolva. E ciudat totusi ca la o asa masina servo directia sa mearga asa greu. O sa fac totusi o vizita la reprezentanta pt niste teste uzuale, plus sa vad daca cei de acolo confirma chestia cu servo directia. Am tras o fuga la mare zilele astea si vad ca masina s-a comportat f bine, consumul a fost mult mai bun la drum lung fata de cel in oras. Trebuie sa schimb neaparat anvelopele pt ca cele de pe masina sunt all season si sunt f zgomotoase. De asemenea un lucru neplacut,am remarcat ca la viteze peste 150 km/h frecarea masinii cu aerul produce un zgomot destul de mare. Apropos, cand am ajuns in Ct, am observat ca nu mai aveam capacul ce acopera dispozitivul de remorcare. A citit aici ca au mai patit-o si altii, care e cauza, sunt proaste sistemele de prindere si capacul se desprinde la viteze mai mari? Sper sa gasesc capacul respectiv la un coleg de pe forum ce vinde piese Volvo si caruia i-am scris deja,daca nu sper sa il aibe cei de la reprezentanta.  
  5. De cateva zile am achizitionat un Volvo S60 2.4 benzina,cutie automata,135000 km(sper ca reali ), fabricatie 2003. Motivul a fost nevoia unei a doua masini care sa ma ajute sa diminuez costurile foarte mari de intretinere,benzina,piese pe care le aveam cu actuala masina(M5 e39). De asemenea cu care sa pot merge cat de cat cum trebuie iarna, actuala masina fiind imposibil de condus in acea perioada a anului. Am mai detinut un Volvo S 80 cu aceasi motorizare acum vre-o 6 ani dar pe o perioada de doar cateva luni, deci nu am putut sa imi fac idee de anumite lucruri. Am cautat cu search ca orice om care nu vrea sa repete discutii care au mai fost purtate si am gasit cam unde as putea sa fac reviziile la acest S60. am gasit de unde sa achizitionez piese mai ieftine ca la reprezentanta, cateva chestii despre consum. Tostusi as mai avea nevoie de cateva sfaturi si daca existau topicuri cu respectivele discutii imi cer scuze anticipat, probabil ca nu am cautat prea bine. Deci...prima intrebare ar fi : 1.La o masina cu kilometrii de mai sus, la ce ar trebui sa ma astept, ce piese ar trebui verificate si eventual schimbate fara a astepta sa cada de tot. Ma refer in special la transmisie ... 2.La cat timp se schimba uleiul din cutie (daca se schimba,pt ca la actuala masina nu se schimba,e lifetime) 3.Daca masina a fost facuta pt germania, se poate seta computerul de bord in engleza? 4.Servo directia merge destul de greu,cel putin asa mi se pare ,la masinile conduse in anii precedenti invarteam de volan destul de usor,asta imi cam pune muschii la incercare. Asa se comporta toate sau e posibil sa aibe vre-o problema? 5.Dupe ce iau piciorul de pe frana ,pedala se ridica incet si scoate un pufait,suierat,nu stiu cum sa ii zic...any problem sau asa fac toate? 6.Ce benzina recomandati pt motorizarea asta? 7.La cat timp se schimba kitul de ambreiaj,sau nu e cazul? Momentan cam atat imi vine in cap sa intreb,daca mai apare ceva o sa revin cu intrebari....orice alte sfaturi sunt binevenite si sa stiti ca nu am glumit, chiar fac cinste la prima intalnire celui care ma lamureste mai bine. La final vreau sa precizez ca sunt multumit de achizitie, tinuta de drum e buna, puterea satisfacatore, comfortul satisfacator, si la volan si in dreapta se sta f bine desi nu pot spune ca sunt vre-un mititel. De asemenea ,raportul calitate pret, de neegalat (a contat mult in alegerea masinii). Am avut de ales intre C classe, Saab 9-3, Mondeo si E-classe. Singurul lucru deranjant e consumul maricel dar asta e...am vrut o masina cu peste 150 de cai si un S60 diesel nu am gasit care sa corespunda cu ceea ce vroiam eu ( f intretinut, km relativ putini, dotari cat mai multe si cutie automata). P.S. Poate ma ajuta un admin sa imi corectez id-ul ca din motiv de tastatura am gresit o litera si in loc de "danny" sunt "dsnny"...daca nu se poate, merge si asa .