787FLY

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 787FLY

  1. Iti multumesc, Bogdan!  Ai o echipa de profesionisti pasionati de acest brand!  Am sa te recomand cu mare incredere detinatorilor de Volvo pe care ii cunosc!    Masina merge super! 
  2. Eroare de “Service Urgent” am in bord! Si cand fac depasiri la 120km/h imi taie turatia si apare eroare de “Anti Skid Service”!
  3. Salutare,  Am si eu nevoie de o opinie; am un Volvo S40 din 2007, 106.000 km. Am fost la Primus Auto pt diagnoza si a reiesit ca trebuie sa schimb bujiile si sa fac plinul de aditiv pt filtrul de particule si regenerarea acestuia.  Pe de alta parte, m-am programat pt saptamana urmatoare la revizie si update de soft.  Dilema este; eu am de gand sa renunt la filtrul de particule si nu cred ca mai are rost sa fac plinul de aditiv. Daca fac operatiunea de scoatere a filtrului si pe urma merg cu masina la update de soft,exista riscul ca pe urma sa apara probleme de functionare?  Si cu ce operatiune sa incep, sa fie mai economic?  Ce service-uri recomandati pt operatiune “filtrul” si schimb de bujii?