DanielAlexandru

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About DanielAlexandru

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Arad
  • Auto XC60, D3, 4x4
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Navigație XC60

    Se pare ca am navigatie Sensus (primul model), deci update-urile trebuie facute de pe stick. Am inteles ca trebuie facut update de software in reprezentanta si apoi instalate hartile (pe site-ul Volvo scrie ca ultimile harti vor merge doar cu update-ul software din 2016). Practic singura solutie e sa merg la reprezentanta si sa platesc suma ceruta de ei, nu? In cazul meu, undeva pe la 500 lei. 
  2. Navigație XC60

    Am incercat sa scriu niste DVD-uri cu harti (cele din 2014, mai mult pentru proba - ca sa vad daca au autostrazile si alte orase mai mici), dar nici macar nu ajung pana la punctul in care ar trebui sa-mi ceara codul de activare sau asa ceva. Pur si simplu nu se intampla nimic! Din câte stiu eu, ar trebui sa introduc DVD-ul in fanta din bord si instalarea sa porneasca automat. Trebuie facut ceva diferit? Am pus imaginea pe DVD dual layer si am scris-o cu cea mai mica viteza (2,4x). Din cate am inteles, mie imi trebuie versiunea care e pe 4 DVD-uri, cu Romania pe DVD 4.  Daca imi poate cineva da sfaturi ar fi foarte binevenite! Sau niste linkuri unde sa citesc mai mult despre asta (aici sau pe PM) Multumesc!
  3. Navigație XC60

    Salutare tuturor! Sunt de putin timp posesorul unui XC60 fabricat la sfarsitul lui 2011 (pre-facelift), model 2012. Avand in vedere ca hartile nu sunt deloc actualizate (n-am autostrazile si nici orasele mici), m-am gandit sa fac un update al hartilor. La reprezentanta mi-au spus ca ar costa aproximativ 550 lei hartile din 2017, care ar fi la nivelul de actualizare al sfarsitului anului 2016. Am mai gasit pe OLX diverse persoane care vand dvd-uri originale de navigatie (2013-2014). Poate sa imi spuna cineva cam care e nivelul de detaliu al hartilor din 2013-14? Exista autostrazile si orasele mici? Dar al celor din '16-'17?  Din cate am inteles, la acest model nu se pot descarca de pe internet hartile (din diverse surse, mai mult sau mai putin gri) si instala de unul singur. E adevarat? Atasez o poza cu varinta ce o am acum. PS: ce am eu pe masina e Sensus? Se mai pot face ceva update-uri?