Marky

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Marky

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto xc60
  • Fabricatie 2013
  • Fabricatie 2 0
  1. Mici probleme Volvo XC60

    Multumesc! Am primit acea fisa tehnica, insa nu ma ajuta la clarificarea observatiilor mele!
  2. Navigație XC60

    Limita de viteza specifica portiunii de drum imi apare numai cand a detectat camera radar si numai intr-o zona limitata. Dorinta mea este sa apara permanent limita de viteza specifica fiecarei portiuni de drum. Multumesc frumos!
  3. Navigație XC60

    model 2017. apare la fabricatie 2013 pentru avea afisat numai pana la 2013 si nu mi-a permis sa scriu 2017.
  4. Mici probleme Volvo XC60

    Multumesc frumos! In manual nu este specificat faptul ca directia neasistata se manifesta altfel, iar eu sunt surprins pentru ca este totusi servo si ar trebui sa se miste mai usor la viteza mica!
  5. Mici probleme Volvo XC60

    @maverick: Multumesc mult! Jantele sunt Leda 18" Alloy, iar cauciucurile sunt Pirelli, Scorpion winter, 235/60/18; nu stiu acum presiunea/ stiu ca este cea reglata la schimbarea cauciucurilor, cred 2.4. @Bogdan G: Multumesc frumos! In manual nu este specificat faptul ca directia neasistata se manifesta altfel, iar eu sunt surprins pentru ca este totusi servo si ar trebui sa se miste mai usor la viteza mica!  
  6. Navigație XC60

    Salut! Sunt posesorul unui XC60/sept 2017/D4/190 si as vrea sa imbunatatesc sistemul de navigatie astfel incat sa-mi apara pe ecran si limitele de viteza. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca la service mi-au spus ca nu se poate!? Multumesc mult!
  7. Mici probleme Volvo XC60

    Salut! Am XC60 din sept 2017/D4/190/automata/8 trepte si am constatat ca volanul se misca mai greu la viteza mica si usor la viteza mare, contrar la ce este scris in manual. Nu am optiune de reglare. Poate sa-mi spuna cineva ce trebuie facut pentru ca la service mi-au spus ca-i in regula. Multumesc mult!