mircea

Membru
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mircea

  1. si eu as vrea un set.
  2. vovo s60 2.4d

    stie cineva ce reprezinta codul de eroare 025? va rog sa-mi spuneti si mie. multumesc.
  3. LA MULTI ANI

    Tuturor posesorilor de Volvo ( si nu numai ), un AN NOU 2011 plin de bucurii, impliniri, realizari, si cat mai putine probleme cu masina. LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. multumesc alex pt promptitudine. in sfarsit am reusit sa-mi creez contul. ma numesc mircea, sant din arad si am un s60 din 2003. ;
  5. nu adi si-a luat xc-ul ci cumnatu-meu
  6. e varul cumnatului meu, dan paul il cheama, poate-l cunosti si pe el, chiar acu de vreo luna jumate si-a luat si el un xc60, l-am facut sa intre in familia noastra. trebuie sa-i spun si lui sa-si deschida un cont pe forum.
  7. multumesc inca o data tuturor celor care mi-au urat bun venit.
  8. @parola, m-as duce la bogdang, dar din pacate nu am timp. o sa-l sun si pe bogdan, sa vedem cum putem face. apropo, il cunosti pe adi deac, e la cluj acum.
  9. v-am gasit pe "goagal"
  10. va multumesc pt bun venit. in curand si poze cu masina. o am de 4 ani, acum e intr-o revizie mai amanuntita, schimbari discuri de frana, placute, furtune, pivoti, un suport la motor, etc. asa ca am treaba destula. am si marea problema cu bordul, sper sa o rezolv. una peste alta sant foarte multumit de masina, si cand va veni vremea sa o schimb va fi normal, tot VOLVO!!!