RobertR

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RobertR

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Botosani
  • Auto Volvo XC60
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. roata de rezerva subtire

    Si pe mine m-ar interesa o rezerva pe 18. Ca am acel chit de reparatii sau ce-o fi el dar,fara cric. Toate xc60-urile pe care le-am vazut nu aveau cricul...
  2. Intrebari XC60

    Va multumesc petru urari! Impozitul si asigurarea ce-i drept is cele mai mici probleme. Acum vreau sa fac o programare la Volvo Iasi ca sa-i fac o verificare sa vad ce are si in functie de ce deviz o sa-mi dea baietii voi vedea cate din revizii/reparatii voi face la ei. Acum ca si sfat,ce interventii sunt musai sa le fac la reprezentanta si ce pot sa mai fac si la un service local? Presupun ca un schimb de ulei si filtre nu sunt imperios necesare a se executa la reprezentanta. Cat despre acele defecte ale masinii mentionate mai sus,ce-mi puteti spune? Mai este cineva care a avut asa probleme? P.S.- Cum pot face sa dau curent unei alte masini? Vad ca la masina asta(sau pote asa e la Volvo in general?) bateria e jumatate in compartimentul motorului si jumatate sub bord,oarecum,si nu am la iveala decat minusul,parca. Mersi!
  3. Intrebari XC60

    Salutare!   Revin cu noutati.Pana la urma nu am luat nici una din cele doua masini prezentate.Nu am luat-o pe cea alba pentru ca era din Bucuresti iar eu m-am hotarat sa plec catre Cluj unde aveam acel Ocean Race si inca vreo doua variante.Nici acel Ocean Race nu l-am mai luat din varii motive,cum ar fi:pret mai mare fata de masina achizitionata(15300 euro),dotari mai putine,estetic nu prea ingrijita,o planetare care batea,un istoric cam in ceata,vanzator dubios etc. Pana la urma am plecat in acea zi din Cluj catre Baia Mare de unde mi-am achizitionat(oficial am devenit posesor Volvo!) un XC60 Summum 2.4,163 CP,2013,manuala,175000 km.Masina e gri dar arata f bine si e si ingrijita,tehnic ok,are mai multe dotatari fata de Ocean Race,pret mult mai bun(am luat-o cu 14350 euro),un istoric clar,etc. In drumul spre casa,de la Baia la Botosani,oficial m-am indragostit de ea.Chiar e o placere sa mergi cu ea la drum lung,senzatie care nu am avut-o cand am venit cu Tiguanul de la Oradea la Botosani.Si cu tot cu motorul ei de 2.4 am ajuns acasa cu un consum de 5,9.Nu stiu ce s-a inamplat cand am ajuns de m-am descurajat putin de schimbarea facuta,probabil din cauza vocilor spectice,cum ar fi:ca motorul e prea mare,ca impozitul e mai mare,ca asigurarea e mai mare,ca piesele is mai scumpe.Dar incet incet mi-am recuperat increderea cand am inceput sa ma folosesc de el si de beneficiile pe care la Tiguan nu le aveam,in primul rand SPATIU. Acum masina are si doua mici probleme,cel putin pana acum:la farul din stanga lampa xenon e blocata spre stanga(spre axul drumului) si la portiera din fata dreapta cand incerci sa iesi din interiorul masinii,manerul de deschidere a portierei iese din loc si usa nu se deschide(probabil ca a fost deschisa fata portierei pentru ca si la muzica data mai tare acea portiera/boxa vibreaza/caraie). Acum astept sa-mi rezolv cu numerele rosii ca apoi sa ma ocup putin de ea. Acum vad ca mi-ati dat niste preturi de revizii,intrebarea mea este:astea sunt preturi de reprezentanta sau de un service mai ok? Una peste alta sunt sigur ca am facut alegerea corecta! Va multumesc pentru raspunsuri!    
  4. Intrebari XC60

    Salutare! Este pentru prima data cand scriu pe acest forum dar cochetez si citesc din el de mai bine de un an de zile. Pentru inceput sper ca scriu pe topic-ul care trebuie.Anul trecut am avut intentia de a-mi cumpara un XC 60 dar pana la urma mi-am luat un Tiguan 2.0 din 2013.Joi am pus anunt pe net cu Tiguanul,azi l-am vandut,luni vreau sa-mi iau XC60 pt ca toata perioada in care eu si nevasta-mea am detinut Tiguanul tot dupa XC60-uri ne uitam pe strada.   Acum apelez la voi pentru a ma ajuta cu niste sfaturi si pareri in achizitionarea masinii care trebuie. Am de ales in principiu dintre doua masini: 1.XC60 Ocean Race(ALBASTRU) din 2012, 2.0 Drive e,manual,175 000 km,ar fi optiunea mai scumpa. 2.XC60 2.4 D4 din 2013,alb, Geartronic, tot 175 000 km,varianta mai ieftina. Ca si alte dotari is cam la fel,doar cel alb nu are panoramic.Ideea e ca ma topesc dupa Ocean Race dar e cam mare diferenta de pret intre ele si proprietarul sustine ca un cap de planetara bate(cat ar costa eventualele reparatii?) Partea cu FWD si AWD si manual automat e marea mea problema.Am citit mult pe forum si dupa atatea pareri am ramas la fel de nedumerit.Adica da,mi-as lua varianta FWD&manual pt ca:impozit mai mic,RCA mai mic,consum mai mic si intretinere mecanica mai mica.Dar nu stiu ce sa zic despre faptul de a achizitiona un SUV cu FWD.Poate e o mentalitate romaneasca ca "Gipul trebuie sa fie 4x4" dar la o prima strigare parca asa as tinde si eu sa cred.Desi am citit pe forum ca toti posesorii de FWD sunt multumiti.Si ar mai fi cutia de viteze manuala,toata viata am avut si condus numai masini manuale,dar iarasi am citit si am intrebat si aparent toti posesorii de automata sunt multumiti.Ideea e ca parca as trece pe automata dar imi stau pe gand eventualele cheltuieli de reparatii mai mari si consumul mai mare. Din pacate nu pot sa le vad pe amandoua pentru ca sunt in parti diferite ale tarii iar eu la randul meu sunt din alta parte indepartata a tarii.Deci cam trebuia sa ma hotarasc incotro o apuc. Va rog ajutati-ma cu niste pareri/sfaturi pentru a ma hotari in achizitionarea XC60-ului Ocean R....XC60-ului potrivit mie(eu ala care nici nu stiu ce vreau). Va multumesc!