Giany

Membru
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Giany

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/22/1974

Profile Information

  • Locatie Fieni Dambovita
  1. Nou posesor de Volvo

    Si care eunt motoarele de Volvo? Nu-i bai cu primaria ca si a mea are 2200 cmc
  2. Nou posesor de Volvo

    Pe fata batea la cea mai mica denivelare,iar la motor avea un zgomot ca si cum ar atinge toba de podea,sau nu ar avea catalizator,ceva care-ti infunda urechile. Mai pe inteles,motorul se auzea un pic mai incet decat intr-un Aro si asta la o anumita viteza, adica pana pe la 80km/h, dupa care parca incepea sa fie un pic mai liniste. O fi de vina motorizarea, ca am inteles ca este Renault, iar eu de marca asta fug ca dracu de tamaie.
  3. Nou posesor de Volvo

    Cu parere de rau ,va informez ca datorita unor probleme aparute la Volvo, mi-am luat Omega inapoi.Poate alta data reusesc sa dau de un Volvo fara probleme,mai ales ca la Omega mea nu am avut nicio problema de 2 ani de cand o detin. Bafta la toti si drumuri bune.
  4. Sticker magnetic :)

    Salut.Doresc si eu unul reflectorizant. Cum il pot achizitiona,sunt mai nou pe aici.
  5. Nou posesor de Volvo

    Multumesc pentru mesajele de primire in acest club. Bogdan G la ce ai facut referire cand ai spus ca nu am scapat de taxe? Ca la Omega nu mai dau in niciun caz 800ron impozit si 800 asigurare. Daca te referi la piese ca sunt mai scumpe,or fi dar si acestea tot nu sar peste Omega.
  6. Salut tuturor. Astazi am obtinut in xchimbul unui Opel Omega B facelift 2001 un frumos exemplar de Volvo S 40 ,1.9 diesel full cu piele crem,navigatie ,etc,etc.Vin dintr-un club foarte bine organizat (Club Opel) si sper sa gasesc si aici aceeasi promptitudine si prietenie in caz de probleme si nu numai.Ma numesc Giany, am 36 de ani iar de meserie sunt conducator-mecanic auto,10 ani am lucrat pe TIR la extern, iar de 3 ani lucrez pe TIR dar la interior in Romania.Volvo l-am achizitionat in urma maririi taxelor de catre unu de-i zice Boc la motoarele de peste 2000 ,la omega acesta fiind de 2200, si spre norocul meu am ajuns sa obtin la schimb un frumos Volvo S 40  de care sunt foarte incantat  si sper ca sa raman la fel in continuare si mai sper sa nu dezamageasca in mecanica sau alte privinte.