marius

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About marius

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/27/1985

Profile Information

  • Locatie Dublin
  • Auto Volvo S80 2.0T
  1. Emission system service required

    am rezolvat multumesc pentru participare:
  2. Emission system service required

    La tester a iesit ca bujia 3 nu lucreaza nu a fost bujia a fost bobina de pe bujie am mers la dezmembrari frumos am schimbato a pornit frumos acceleratie la fel dar cand am montat capacul nu am vazut un fir de la bobina 5 care se strecurase putin peste gaura surubului iar cand am strans l-am strangulat si a facut scurt la pornire.Acum nu mai porneste de loc sigurabtele toate bune releele le-am schimbat alea mai mari pe electricitate si start.Mie mie sa nu se fi bulit altceva si acum baiatu cu testeru nu mai are timp...........pt ca tocmai mi-a zis ca pleaca pt o sapt ce sa ma fac?????Va rog ajutor ca reprezentanta ma mananca daca nu ma ajutati voi...................
  3. Emission system service required

    Multumesc mam gandil la bujii azi astept sa vina "testerul" si vedem dupa o sa postez problema poate cineva va avea nevoie pe viitor de un raspuns fara tester
  4. Ce poate fi ?Azi brusc in sensul giratoriu inainte de autostrada am simtit un soc scurt ca o intrerupere,iar mai apoi cand am inceput sa accelerez a inceput sa imi palpaie check engine mi-a aparut mesajul emission system service required si motorul parca merge in 3,4 bujii nici decum in 5 cate are.De pornit porneste usor nu cred ca e de la bujii rateuri nu da doar ca trage "sacadat" sa fie ceva sonda lambda?
  5. Cruiser S80 2.0T

    multumesc
  6. Cruiser S80 2.0T

    Salutare ! Nu am comanda de cruiser pe volan dar la o diagnoza am vazut pe ecranul tester-ului "CRUISER OFF" nu am fost curios pe moment de aceasta optiune si nu l-am intrebat daca se poate activa din tester acum nu mai dau de baiatu asta asa ca apelez la voi Intrebarea mea este: se poate sau nu monta aftermarket il recunoaste singur sau trebuie activat din soft? parca am vazut ceva sloturi sub protectia de plastic dar nu am desfacut nimic si am nevoie.... Multumesc!
  7. !!!!!volvo s80 2.0 turbo

    happy now multumesc pentru informatii nu stiu cum as putea sa te rasplatesc !!!!!!!!!
  8. !!!!!volvo s80 2.0 turbo

    YV1TS49K211181633 Multumesc mult!!!!
  9. !!!!!volvo s80 2.0 turbo

    citesc acum pe un site care caracterizeaza motoarele cam asa 2.0 LPT 163 si 2.0 T 180.....
  10. !!!!!volvo s80 2.0 turbo

    sunt mai usurat sincer..dar de unde sti tu asta dupa anul fabricatiei?
  11. Buna tuturor!Sunt nou pe forum si nou posesor Volvo s80 motor 2.0 turbo. Am o nedumerire am achizitionat aceasta masina dar in tara in care sunt eu nu scrie cati kw are masina nu scrie serie de motor sau tip nimic. Sunt foarte curios cati cai are ...din cate am citit pe forum motoarele de 2.0 turbo au 163 sau 180....masina e din 2000.. Vanzatorul mia zis ca are 180 de cai sa ma incred in el ...sa nu?