dorelclape

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dorelclape

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/17/1972

Profile Information

  • Locatie Giurgiu
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 2014
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

292 profile views
  1. Salutare baieti , detin un v40 din2014 , iar de ceva timp cele doua becuri led din stanga spate ,  mai precis   cel de pozitie si de frana nu se mai aprind ! Se mai aprindea in urma cu ceva timp , si-mi arata eroare in bord , dar in ultimul timp s-au stins de tot si vad ca nici eroarea nu mai este in bord ! Am verificat azi toate sigurantele si par ok . dupa care am incercat sa scot toata lampa dar mi-a dat de cap . Am gasit doua piulite pe care le-am desfacut , dar se pare ca este prins cumva si in bara !  Ati intampinat si voi genul acesta de problema ?? nu stiu cum sa am acces la becurile acelea led fara sa scot toata lampa spate !!!
  2. Okey  . . pace !     la v40 meu merge DOAR cu 192 bps  . Am incercat si la 100 si nu citeste !  
  3. Hop si eu cu V60

    Nu vei putea sa-i faci update  , am incercat si eu  . Mie mi-a cerut un cod de instalare  , de care habar aveam de el ! Am sunat la reprezentanta si mi-au zis ca pretul unui update este 700 ron , pentru V40 , la tine cred ca e la fel ! 
  4. Probleme cand alimentez la pompa de la peco

    Aceeasi problema o am si eu uneori . . incearca sa introduci pistolul mai mult , vezi daca se mai opreste din alimentat !
  5. Crede-ma ca am rasfoit netul doua zile pana sa-i dau de cap acestei probleme , pur si simplu nu reda niciun format pe USB ( wav , mp3 . .) , am redus bitrate-ul pieselor pana la 100 ,am modificat dll-ul sistemului de operare cu unul mai vechi . . dar degeaba !  Din intamplare am dat de o postare pe un site suedez si am gasit rezolvare la aceasta problema ! Oricum . . .atitudinea "colegilor" mi-a lasat un gust amar  . !  Sarbatori fericite  si drumuri bune fara evenimente !!   
  6. Tipic romanesc . . .postez un subiect pe forum, pentru a cere un sfat de la cei in cunostinta de cauza , iar "cunoscatorii" incep a-si etala talentul in mistocareala , multumesc baieti ,. . .am rezolvat singur !!!!
  7.   Nu Marius "nk" acesta a fost fără rezultat la mine, dacă ai vreo soluție poți să spui, dacă nu. . . va rog sa va abtineti de la comentarii aiurea !!!! Pe sistemul meu audio nu pot reda formatele specificate de producător, a fost o problema de soft ! Singura solutie care am gasit-o a fost de a re-converti fisierele pm3 cu un utilitar numit   Switch Sound File Converter
  8. Ideea este ca nu stiu unde este problema , voi incerca sa fac  niste fisiere in format AAC  , sunt multe speculatii la problema asta , dar nk concret  . Am inteles ca ar fi si o problema cu noul codec lame ptr mp3  , asa ca voi proba cu o versiune mai veche !  
  9. De ceva timp imi bat capul sa pun niste muzica pe USB , am incercat mai multe formate   ,.. flac ,mp3 wav  si nk . . am schimbat si denumirile pieselor dar fara rezultat  . . .am sa incerc sa-i schimb si bit rate  , sa vad daca citeste pe mp3 !   masina un v40 d3 2014 !
  10. Va salut baieti , este primul meu subiect pentru care va cer un sfat !  Deci . . . detin un Volvo V40 , cumparat in urma cu 3 luni ,  culoare alba , motor D3 in 5 cilindri  150 cp . Masina se aseaza super misto la drum , sta lipita de sosea si nu trepideaza nici la viteze mai mari de 160 km/h , in schimb la trecerea peste unele denivelari mai pronuntate (la viteza mica) se aud unele scartaituri in portiererele din fata , nu prea-mi dau seama daca se aud de la chedere sau altceva ! In rest . . nu am ce sa-i reprosez sunt super multumit de consum si de manevrabilitatea ei !