UtilizatorX

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by UtilizatorX


  1. O intrebare de curiozitate. Masina nu-mi vine echipata cu camera pe spate si respectiv n-am inscriptia "CAM" insa cind apas pe butonul respectiv imi scrie cv de genu "unable to turn on camera". De aici ideea mi-a aparut daca masina deja are toate cablajele trase si doar lipseste insusi camera la portbagaj?

    Curiozitati.


  2. Salut maverick,
    da, doar ca aia electronica imi apare cu gri, adica nu pot sa vad cat e nivelul la momentul respectiv. Si nu inteleg cum sa o folosesc. Tehnic vorbind din ce am inteles D6 este acelasi D5 doar ca a mai bagat un electromotor cu baterie pe puntea spate. Deci n-ar fi diferente colosale.
    Apropo, uleiul din cutie se merita de schimbat avand la bord aproape 200k ?


  3. Salutare club!

    De curand am devenit posesor de V60 D6. Este prima mea masina Volvo si sunt foarte entuziasmat de ceea ce prezinta. Momentan am 198000km controlati. Parere per general este pozitiva desi imi pare neobisnuit ca n-are indicator de temperatura ulei si straniu e controlul uleiului fiindca n-are joja. Totodata am mici problemute care as intreba de voi:
    - nu-mi lucreaza brichetele, nici cea din fata nici din spate. Problema comuna? poate o siguranta si daca da, care o fi ea?
    - un bec xenon in partea dreapta ba imi lumineaza, ba nu. Cred ca necesita sa-l schimb. Ce bec pot sa cumpar?

    Mai sunt pe aici posesori de D6 care sa-mi dea careva sfaturi?

    2 people like this