V - sub - V

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by V - sub - V


  1. Deci mai intai scoti rama de plastic( cu o surubelnita cu atentie sa nu lasi urme in plastic) care este prinsa in cleme apoi consola este prinsa in 4 suruburi le scoti.Dupa ce ai scos suruburile scoti cele doua mufe(cu cabluri electrice) din spatele consolei apoi iti mai ramane in furtunas in spatele consolei daca nu vrei sa-l scoti poti scoate cele 4 suruburi mici din spatele consolei si asa vei obtine o parte a consolei cu becurile respective.Daca nu gasesti sa cumperi becuri iti recomand(asa am facut eu) sa cumperi leduri de 12 volti si sa le lipesti acolo (1. ledurile nu se incalzesc;2.lumineaza mai clar si mai frumos;3.poti alege o culoare anume...;4.se ard foarte foarte greu).Dupa care urmezi procedeul invers.

    Ledurile nu distribuie lumina uniform si nu cred ca o sa se vada bine cu led-uri


  2. ceau baiet!!va mai deranjez inca odata ,chiar nimeni nu are idee macar de unde pot achizitiona aceasta piesa mai ieftin...ceva de pe net sau distribuitori?!!!

    astept raspunsuri!!!

    O rola intinzatoare nu poate fi mai mult de 150 lei. Trebuie sa o gasesti la orice magazin care e cat de cat respectabil ;)

    Cu una SH nu cred ca o sa duci multi km ;)