yda

Membru
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by yda


  1. off topic

    Pai sa ti comande sau sa ti puna altul ca este in garantie, nu ? Nu este vina ta ca piesa ( convertizorul ) nu a fost buna, asta daca l-au schimbat ! Ameninta-i cu reclama proasta pe toate site-urile si forumurile auto cunoscute si mai ales cu O.P.C.-ul !

    Reparatia se face in garantie .Durata reparatiei ma ingrijoreaza.


  2. Off topic !

    Si eu am vrut xc 90 cu manuala pt ca stiam de problemele lor la cutiile automate ( m-au despartit 700-800 € de una cu cutie manuala, nu am avut de la cine sa iau in acel moment ), ma documentasem inainte, dar cum masina mergea perfect, mai ales cutia, am cumparat-o ! Ce ai mai facut, ce raspuns ti au dat?

    Am fost azi si am luat masina urmand sa o duc dupa paste . Trebuie demontata din nou , trimes convertizorul defect in olanda , cat va dura nu stiu mi-e cam frica sa ma gandesc.


  3. Pai sa-i zicem omului sa verifice daca are erori !

    Yda, sti cum se verifica erorile? Pui contactul pe pozitia 2, ti apasat butonul Read si apesi de doua ori repede butonul ceata spate ! Navighezi tot cu butonul Read ! Daca iti apare ceva cu Dtc Set inseamna ca ai o eroare pe modulul respectiv ! Daca apare Ready sau Cecking inseamna ca este ok ! Dupa ce verifici, posteaza cu ce ai gasit 1

    Salut.Am verificat si uite ce am gasit :

    DTCS IN VEHICLE

    BCM DTC SET

    SAS READY

    SRS READY

    TCM DTC SET

    ECM DTC SET

    DEM READY

    CEM DTC SET

    DIM READY

    DDM CHECKING

    CCM DTC SET

    PDM CHECKING

    PSM DTC SET

    ICM CHECKING

    REM DTC SET

    PHM READY

    UEM READY


  4. Salut Yda, acum 15 minute am ajuns acasa de la polivalenta ! Daca nu rezolvi, poate te ajutam joia viitoare la intalnire ;D;D;D

    Salut, am fost la plivalenta dar am gasit doar masinile( 7 la numar). Am stat 15 minute in parcare nu a aparut nimeni ,nu am stiut unde sa va caut, si am plecat. Poate reusesc sa vin joia viitoare.


  5. Este posibil sa ai siguranta arsa, sa fi sarit furtunul sau s-a ars motorasul ! ;D;D;D Ai trei motorase care arunca solutia: 1 pentru parbriz, 2 pentru faruri si 3 pentru luneta !

    Rezervorul de lichid parbriz se afla in partea dreapta a masinii in spatele mastii de plastic ( vezi foto ) !

    Sper sa nu fie nevoie sa desfaci si aparatoarea de noroi a rotii !

    [/quot

    Sigurantele nu sunt arse,furtun sarit nu cred (nu pierde lichid), mai ramine ultima varianta motorasi ars .Pot sa ajung la ele fara sa dau bara jos?

    Vi azi la polivalenta ?