schwantz

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About schwantz

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie brasov
  • Auto volvo xc60
  • Fabricatie 2016
  • Fabricatie 2 0
  1. Debitmetru aer

    Scuze tuturor. Din cauza programului ultra-aglomerat,nu am mai avut timp sa verific forumul.Am resetat /sters codul de eroare.Am parcurs aprox.120 km.si inca nu s-a aprins nimic.Sper ca s-a rezolvat problema cu spray-ul de curatare si cu suflatul filtrului de aer (oricum are doar 5000 km.) Bogdan G-nu se aude nici un fasait si nici un alt zgomot ...Si in plus performantele masinii nu s-au modificat in nici un fel... Evolventa si Kecs-multumesc pentru informatii, dar inca nu am achizitionat nimic.Dar va trebui...
  2. Debitmetru aer

    Salutare. Am cumparat spray-ul de curatare Liqui Molly din postarea de mai sus,l-am folosit si am incercat resetarea computerului de bord prin metoda decuplarii bateriei in mod repetat (de 3 ori).Problema nu s-a rezolvat si inca am martorul aprins in bord.Cred ca ar trebui sa-mi cumpar un tester de diagnoza sau un soft pentru Volvo.Imi poate recomanda cineva ceva bun / compatibil ? Multumesc.
  3. Debitmetru aer

    Salutare . Am sa incerc si asta maine-fiind sambata ... Pana acum masina a stat pe dreapta. Multumesc oricum.
  4. Salutare tuturor. Detin de aprox.10 luni un XC60 D5,220Cp,fabricat sept.2015.In acest timp am parcurs cu masina aprox.40.000km.fara probleme,in bord avand inregistrati acum 142.000 km.Din senin mi-a aparut in bord martorul galben de "Check engine" si notificare de prezentare la service pentru verificare.La Tess -Volvo Brasov (infiintat de curand) mi s-a gasit defect debitmetru aer cu remarca "necesar inlocuire debitmetru".Intrebarile mele suna asa (daca ma poate ajuta cineva...): -se poate strica debitmetrul din senin la nici 150.000 km.? -nu poate fi o conducta/furtun fisurat care sa induca codul de eroare? -pe original Volvo costa 1.800 ron...aftermarket am intalnit la magazinele de piese auto -Bosch la 560-600 ron.Sunt oare compatibile?Se poate folosi fara probleme ulterioare?A folosit cineva pana acum? Multumesc!