symy139

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About symy139

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/09/1987

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S80
  1. Volvo S80 D5 2001

    Si ultimele: As vrea, asa dupa parerea voastra, cat ar fi estimarea reparatiilor? Ma refer la cumparat de la dezmembrari, capota, aripa dreapta, masca, spoiler si far stanga.
  2. Volvo S80 D5 2001

    Alte poze : La cererea publicului, poze cu interiorul si din vara, dupa inmatriculare:
  3. Volvo S80 D5 2001

    Sa pun si niste poze, nu stiu daca o sa se poata vizualiza, ca am ceva prb cu site-urile de upload poze la munca, nu am acces la ele. Sa va mai faceti ceva idei, poate am parte de mai multe pareri.
  4. Volvo S80 D5 2001

    Salut la lume! Nu stiu daca este o rubirca dedicata special pentru prezentarea membrilor, dar am sa o caut, sa fiu si eu in rand cu lumea. Momentan am sa ma prezint aici: Ma numesc Simielac Andrei, sunt din Iasi, 24 de ani, si poate un viitor posesor de Volvo, inca stau la dubii, si citesc posturi legate de aceasta masina. Vreau sa achizitionez un Volvo S80 din 2001, volan pe dreapta (nu o consider un minus, deoarece mai am 2 suzuki vitara ambele cu volan pe dreapta si nu am nici o problema cu condusul- on road cat si off road): Masina are cam toate dotarile din 2001: -piele, cu incalzire in scaune -clima dubla -cruise control -comenzi pe volan -ABS, airbag -jante aliaj -toate geamurile electrice -inchidere centralizata Motorul e 2.4 diesel D5 de 163 CP. Are 196.000 km, euro 3 Si acum minusurile: 1.Masina e avariata in sensul ca are aripa dreata stearsa, infundata-trebuie inlocuita; 2. Far stanga spart+semnalizarea; cred ca doar sticla, nu stiu daca si sistemul de prindere a farului este cu probleme; 3. capota indoita si ridicata in partea stanga; 4. grila fata in pic indoita in partea dreapta a grilei; 5. Spoiler fata desprins sau poate chiar rupt in partea dreata; 6. Masina este inmatriculata la Bulgari din august anu acesta, actele sunt toate in regula, doar ca as vrea sa pastrez momentan masina inmatriculata la vecini, poate pe viitor o mut, nu se stie; Pretul este de 2000 euro. Astept pareri, opinii, orice! Si daca se poate intr-un timp cat mai scurt, ca as vrea sa ma hotarasc zilele acestea daca e da sau ba! Multumesc anticipat tuturor!