VictorGRV

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About VictorGRV

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Braila
  • Auto S40
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 0
  1. Buna ziua! Am o problema cu un volvo s40 din 2004, 2.0 diesel, masina porneste greu la rece, 2,3 chei si scoate foarte mult fum alb! Mentionez ca pompa si injectoarele au fost refacute. Cand temperatura apei trece de 70-80 grade, masina merge impecabil! Trage si merge rotund, singura problema este la rece! O alta problema pe care o am, nu imi functioneaza consola centrala, ventilatia si radio cd-ul. Asa am cumparat-o, sigurantele sunt bune. Va multumesc!
  2. Buna ziua! Am o problema cu un volvo s40 din 2004, 2.0 diesel, masina porneste greu la rece, 2,3 chei si scoate foarte mult fum alb! Mentionez ca pompa si injectoarele au fost refacute. Cand temperatura apei trece de 70-80 grade, masina merge impecabil! Trage si merge rotund, singura problema este la rece! O alta problema pe care o am, nu imi functioneaza consola centrala, ventilatia si radio cd-ul. Asa am cumparat-o, sigurantele sunt bune. Va multumesc!
  3. Buna ziua! Am o problema cu un volvo s40 din 2004, 2.0 diesel, masina porneste greu la rece, 2,3 chei si scoate foarte mult fum alb! Mentionez ca pompa si injectoarele au fost refacute. Cand temperatura apei trece de 70-80 grade, masina merge impecabil! Trage si merge rotund, singura problema este la rece! O alta problema pe care o am, nu imi functioneaza consola centrala, ventilatia si radio cd-ul. Asa am cumparat-o, sigurantele sunt bune. Va multumesc!
  4. Buna ziua! Am o problema cu un volvo s40 din 2004, 2.0 diesel, masina porneste greu la rece, 2,3 chei si scoate foarte mult fum alb! Mentionez ca pompa si injectoarele au fost refacute. Cand temperatura apei trece de 70-80 grade, masina merge impecabil! Trage si merge rotund, singura problema este la rece! O alta problema pe care o am, nu imi functioneaza consola centrala, ventilatia si radio cd-ul. Asa am cumparat-o, sigurantele sunt bune. Va multumesc!