Mihai82

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Mihai82

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V40 D2
  • Fabricatie 2016
  • Fabricatie 2 0
  1. V40 Reduced Engine Performance

    Problema mea se descrie cam asa.. plec de acasă la un drum mai lung.. Nu am niciun mesaj. Dupa vreo 40 km apare mesajul cu reduced engine performance. Daca merg  mai mult se aprinde si check engine. După ce las masina în parcare vreo zi iar dispar mesajele. Acum mi se pare ca a inceput sa se audă și un zgomot parazit pe lângă zgomotul normal al motorului, care își face simțită prezența doar cât timp apas accelerația. Dacă iau piciorul de pe accelerație, dispare. Nu e puternic, însă e acolo..
  2. V40 Reduced Engine Performance

    Nu sunt un bun cunoscător în industria auto, însă am considerat ca daca masina e din 2016 nu ar trebui să aibă mari probleme tehnice.. Am mai avut un Seat de din 2011, achiziționat în 2016 si nu am avut mari chestii cu el, în afară de normale, ambreiaj la un moment dat, filtre, uleiuri, distributie, etc.. am mers pe premisa că totusi Volvo ar trebui să fie mai fiabil..sau cel putin asa era parerea mea.. 
  3. Salutare,  Am zis să scriu și aici, poate sunt printre cititori care au experimentat această neplăcere sau să dea informații celor care vor cauta acest tipic, având aceeași problemă..  De curând mașinuță mea - un V40 D2 din 2016 afiseaza mesajul Reduced engine performance, dublat, după câteva drumuri în afară Bucureștiului si de aprinderea martorului Check Engine..  La o citire a erorii apare ceva cu air intake flow too high sau ceva de genul asta.. Am făcut o programare la diagnoza, si surprize...seria de sasiu se încadra la vreo 3 rechemari în service: Recall 29945  - trebuie doar să resofteze si sa modifice circuitul de răcire al EGR... O nimica toata :)  galerie de admisie din plastic a motorului poate lua FOC. Recall 29904 - se înlocuiește o conductă de combustibil ceva.. iarăși..  riscul nu e mare, poate doar ia putin FOC masina. Recall 10025 - se înlocuiește doar o conductă de scurgere sau ceva, rezultatul final este, bineinteles.. FOC.. Stau si ma intreb... cine naiba m a pus pe mine să îi pun in nr de înmatriculare FOC??? Ironic, but true:) Urmatoarea mea masina va avea nr B825ZEN In fine.. saptamana viitoare vedem cum merge la diagnoza, pe care, apropo, daca problemă mea e cauza ta de prostia lor, tot eu o să o plătesc (cel putin asa m a lăsat să înțeleg operatorul care m a programat), ceea ce e un mare bullshit care nu se intampla la alti producatori, dar despre asta, în episoadele urmatoare:) P.S. O sa intreb totusi daca ar fi cazul sa imi iau un extinctor mai mare ( gen tuburile alea pe care le aveau mașinile- reclama la Redbull) si sa imi montez un set de sprinklere asa.. just in case  Norocul meu ca nu fumez în mașină, ca altfel pana acum era gata treaba probabil