lucianscacioc

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About lucianscacioc

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto volvo s80 2.4 d5
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. salut. probleba volvo s80

    lol s- a rezolvat cu Gabi de la Constanta cu testerul Vida, mii de multumiri... mecanicul lu Peste care mi a schinbat turbochargerul inainte nu a mai strans furtunul ..nici nu s a uitat la el..si a iesit in mers...dar acuma masina a intrat in 4000 rotatii .. mii de multumiri inca o data lui gabi si tuturor celor care m au indrumat aici xx
  2. salut. probleba volvo s80

    multumesc frumos . dar nu prea rasfoiesc internetul prea mult deoarece nu prea ma pricep sa umblu la masina sub capota. ma gandeam daca cineva care se pricepe la mecanica sa ma poata ajuta , desigur in zona Constanta de preferinta si desigur contra cost deoarece piesele schimbate  pana acum , sunt de mecanici care si au dat cu parerea si nu s au mai intalnit cu probleme asemanatoare, de aceea apelez pe acest forum ca am vazut ca au mai fost cazuri care s au rezolvat. ar fi super daca as putea avea un nr de tel de la cineva care s a mai confruntat cu o problema asemanatoare., si care ar avea timp sa ia fiecare cablu/ piesa la mana care duce la aceasta eroare avand in vedere ca o parte sunt schimbate si sa ma ajute sa o pun pe picioare . sa pot sa vad si eu potentialul ei. mentionez cave prima oara cand detin un volvo.
  3. salut. probleba volvo s80

    salut.am si eu o rugaminte va rog. am cumparat si eu unvolvo s80 adus din afara cu 260000 km, masina arata bine,bi am schimbat franele, ulei , curatat debimetru , inlocuit turbo compresorul, schimbat filtru ulei, filtru motorina ,dar inca imi da eroarea 6805, si dupa 2500 rotatii , motorul nu mai da ... si apare eroarea vietii cu motorul, dar se stinge cand opresc si pornesc din nou  dar iar la peste 2500 rot , aceeasi poveste. mecanicul a zis k furtunele de la turbo sunt ok si nu sunt fisurate dar nu stiu ce sa mai cred. scoate si fum negru peste 2500 rot. un ajutor va rog?