AlexR

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AlexR

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Botoșani
  • Auto Volvo S40 1.6
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 VW Golf 4
  • Fabricatie 2 28
  1. Și care ar fi acest senzor 1? Unde este poziționat sa îl pot schimba? 
  2. Bună ziua! Nu știu dacă a mai fost aceasta problema pe grup, dar totuși deschid un nou topic.  Mașina în cauza este un Volvo s40 din 2007, motor 1.6d, 251 000 km. În urma unei diagnoze pentru mesajul din bord anti skid, am găsit eroarea "Bcm 0130 brake pressure sensor", din ce am citit pe grup ar fi 2 senzori de presiune, însă trebuia sa apară eroare separata pentru fiecare dacă nu ma înșel. Care ar fi rezolvarea în acest caz, care ar fi senzorul și cum as putea sa îl schimb, din ce am cautat pe internet nu am găsit ceva concret. Atașez o poza cu rezultatul diagnoze, celelalte erori le-am rezolvat prin înlocuirea pieselor. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns! 
  3. Bună ziua! Nu știu dacă a mai fost aceasta problema pe grup, dar totuși deschid un nou topic.  Mașina în cauza este un Volvo s40 din 2007, motor 1.6d, 251 000 km. În urma unei diagnoze pentru mesajul din bord anti skid, am găsit eroarea "Bcm 0130 brake pressure sensor", din ce am citit pe grup ar fi 2 senzori de presiune, însă trebuia sa apară eroare separata pentru fiecare dacă nu ma înșel. Care ar fi rezolvarea în acest caz, care ar fi senzorul și cum as putea sa îl schimb, din ce am cautat pe internet nu am găsit ceva concret. Atașez o poza cu rezultatul diagnoze, celelalte erori le-am rezolvat prin înlocuirea pieselor. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns! 
  4. eroare anti skid

    Am șters erorile în ideea ca s-a remediat problema după ce am curățat egr ul și sa vad daca reapar după ce le șterg. Nu sunt adeptul ideii sa maschez problema decât sa o remediez. 
  5. eroare anti skid

    Salut! Va rog sa ma ajutați cu orice informație legata de problema următoare! Dețin un S40 2007 1.6d, am cumpărat mașina în luna iunie, are 219 000 km și de ceva timp am unele probleme cu ea. Mai exact după ce o pornesc și merg cu ea câțiva kilometri mașina pierde din putere, nu se mai treaza peste 3000 rpm, sau se treaza dar nu mai are aceeași putere. Am curățat egr ul, am făcut schimburile de consumabile și ulei +bujii, problema încă exista. În urma unei diagnoze am găsit următoarele erori: 4490- Valva Egr, semnal corupt 5720-Egr control, too high flow 1517-turbo control, too high presure 6630-bujii, semnal corupt 2A50-particulate trap sistem, semnal corupt 9130-control valve inlet, semnal corupt 9140-control valve inlet, stuck 2A20- particulate trap sistem, semnal corupt 4477-egr control, too low flow După ce am șters erorile, acestea nu au mai apărut. Problema însă persista, singurul moment în care nu apare nici o problema fiind acela în care merg cu mașina sportiv, de când o pornesc pana o opresc.  Sper sa găsesc un răspuns și va mulțumesc pentru ajutorul oferit!