Bogdanp100

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Bogdanp100

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Austria
  • Auto Volvo s60 D3
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0
  1. Problema pompa motorina rezervor ?

    Treba e ca la mine pompa din rezervor funtioneaza  tot timpul ca am mers cu bancheta desfăcut si se aude tot timpul 
  2. Problema pompa motorina rezervor ?

    Salutare tuturor  Am o problema cu masina din descriere  De ceva timp porneste numai cand vrea ,in sensul ca invarte dar nu se alimenteaza , adica pompa de motorina funcioneaza doar cand vrea ea. Ieri am umblat la panoul de sigurante de la motor si am scos releele alea si bagat la loc, dupa care masina a pornit dupa o saptamana in care nu a pornit deloc timp in care am incercat sa o pornesc zilnic. Am making schombat si siguranta de la pompa de motorina care era foarte putin oxidata si nu cred ca influenta cu nimic funtionarea pompei. Stiu ca este o problema comuna la modelul asta dar este curios ca are zile camd porneste si zile cand nu. Si inca o intrebare : pompa din rezervor trebuie sa functioneze tot timpul, sau doar la pornire ? Multumesc !
  3. Problema pompa motorina rezervor ?

    Salutare tuturor  Am o problema cu masina din descriere si sunt curios daca a mai intampinat cineva problema asta. Sunt zile in care masina porneste si zile in care nu vrea sa porneasca deloc , indiferent de temperatura de afara , pur si sinplu invarte dar nu se alimenteaza ,ieri am umblat pe la releele de la compartimentul cu sigurante de la motor, le-am scos si bagat la loc dupa cate am incercat sa pornesc si a pornit imediat. Nu stiu daca scosul releerol a avut vreo legatura sau simpla coincidenta. Am mai schimbat si siguranta de la pompa de motorina care era putin oxidata dar foarte putin si nu cred ca ar avea vreo legatura cu pornirea. Si inca o intrebare , pompa din rezervor trebuie sa fuctioneze tot timpul sau doar la  Pornire ? Multumesc si o zi buna !  
  4. Salutare tuturor  Am o problema cu masina din descriere si sunt curios daca a mai intampinat cineva problema asta. Sunt zile in care masina porneste si zile in care nu vrea sa porneasca deloc , indiferent de temperatura de afara , pur si sinplu invarte dar nu se alimenteaza ,ieri am umblat pe la releele de la compartimentul cu sigurante de la motor, le-am scos si bagat la loc dupa cate am incercat sa pornesc si a pornit imediat. Nu stiu daca scosul releerol a avut vreo legatura sau simpla coincidenta. Am mai schimbat si siguranta de la pompa de motorina care era putin oxidata dar foarte putin si nu cred ca ar avea vreo legatura cu pornirea. Si inca o intrebare , pompa din rezervor trebuie sa fuctioneze tot timpul sau doar la  Pornire ? Multumesc si o zi buna !  
  5. Salutare tuturor  Am o problema cu masina din descriere si sunt curios daca a mai intampinat cineva problema asta. Sunt zile in care masina porneste si zile in care nu vrea sa porneasca deloc , indiferent de temperatura de afara , pur si sinplu invarte dar nu se alimenteaza ,ieri am umblat pe la releele de la compartimentul cu sigurante de la motor, le-am scos si bagat la loc dupa cate am incercat sa pornesc si a pornit imediat. Nu stiu daca scosul releerol a avut vreo legatura sau simpla coincidenta. Am mai schimbat si siguranta de la pompa de motorina care era putin oxidata dar foarte putin si nu cred ca ar avea vreo legatura cu pornirea. Si inca o intrebare , pompa din rezervor trebuie sa fuctioneze tot timpul sau doar la  Pornire ? Multumesc si o zi buna !