rot

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About rot

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Botosani
  • Auto Volvo xc90
  • Fabricatie 2007
  • Fabricatie 2 0
  1. nu sunt revanzator iar dupa ce rezolv problema de la cutie nici nu ma gandesc s o dau pana acum am fost f.multumit de ea
  2. Salut Bogdan!

    Aajuta ma te rog cu o problema la un Volvo xc90 an2007 185cp la care curge ulei de transmisie intre cutie si motor

    ce defectiuni ar putea fi si la ce costuri sa ma pregatesc

    pt a da cutia jos trebuie demontat si motorul?

    cutia a functionat perfect pana a inceput sa curga.

    multumesc!

  3. 220 000 km un singur proprietar in Italia,ce i drept nu prea a fost intretinuta inmatriculata de curand in RO,cu toate reviziile facute de mine mai putin uleiul in cutie pt.ca functiona perfect cutia si uleiul nu era contaminat. Masina este in service si se apuca maine de ea.Voiam sa mi fac o idee la ce costuri sa ma astept. PS.La modelul asta trebuie dat si motorul jos?
  4. ms pt raspuns si incurajari cutia chiar schimba f bine
  5. pierdere ulei intre cutie si motor

    Scuze pt pstarea dubla
  6. SALUT! De curand am achizionat un VOLVO XC90 an 2007 185cp Automat dar m am bucurat putin de el pt.ca ieri am pierdut aproape tot uleiul din cutie pe la imbinarea cu motorul. S a intamplat in mers la viteza mica m i s a aprins mai intai avertizarea cu galben apoi dupa 200m avertizarea cu rosu. Am oprit masina si am constatat ca imi curge ulei de transmisie. Am pornit masina si am inaintat fara nici o prblema inca cativa metri in afara partii carosabile. Am dus masina la service pe platforma unde au constatat ca imi curge cutia la imbinarea cu motorul urmand ca de luni sa dea motorul jos!! pt. a extrage cutia Intreb daca ati mai intalnit defectiunea asta si care a fost rezolvarea. Precizez ca inainte de defectiune cutia functiona perfect.
  7. SALUT! De curand am achizionat un VOLVO XC90 an 2007 185cp Automat dar m am bucurat putin de el pt.ca ieri am pierdut aproape tot uleiul din cutie pe la imbinarea cu motorul. S a intamplat in mers la viteza mica m i s a aprins mai intai avertizarea cu galben apoi dupa 200m avertizarea cu rosu. Am oprit masina si am constatat ca imi curge ulei de transmisie. Am pornit masina si am inaintat fara nici o prblema inca cativa metri in afara partii carosabile. Am dus masina la service pe platforma unde au constatat ca imi curge cutia la imbinarea cu motorul urmand ca de luni sa dea motorul jos!! pt. a extrage cutia Intreb daca ati mai intalnit defectiunea asta si care a fost rezolvarea. Precizez ca inainte de defectiune cutia functiona perfect.