CristianCH

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CristianCH

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Braila
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2001
  • Fabricatie 2 0
  1. Salutare! Detin un Volvo S40 2001, 1.9 DI 102 CP, si nu ii dau de cap...Cand o apuca nebuneala, se opreste motorul in mers si nu mai porneste. Daca sunt intr-o treapta de viteza, se "pune in nas" timo de cateva secunde , in acest timp nu mai merge turata, iar daca o las intr-o treapta, isi revine si trage normal. Daca in acel timp cand nu se mai tureaza, o scot pe liber, moare motorul. Daca incerc sa o pornesc dupa aceea, porneste si se opreste motorul la o secunda. Trebuie sa o las mult oprita ca sa imi dea voie sa pot pleca din nou. Am schimbat si regulatorul de pe pompa, si senzorul de presiune de pe rampa dar tot degeaba. Dupa ce imi face aceasta problema, toate aceste erori apar... Exista vreun coleg care s-a confruntat cu aceasta problema?
  2. Salutare! Detin un Volvo S40 2001, 1.9 DI 102 CP, si nu ii dau de cap...Cand o apuca nebuneala, se opreste motorul in mers si nu mai porneste. Daca sunt intr-o treapta de viteza, se "pune in nas" timo de cateva secunde , in acest timp nu mai merge turata, iar daca o las intr-o treapta, isi revine si trage normal. Daca in acel timp cand nu se mai tureaza, o scot pe liber, moare motorul. Daca incerc sa o pornesc dupa aceea, porneste si se opreste motorul la o secunda. Trebuie sa o las mult oprita ca sa imi dea voie sa pot pleca din nou. Am schimbat si regulatorul de pe pompa, si senzorul de presiune de pe rampa dar tot degeaba. Dupa ce imi face aceasta problema, toate aceste erori apar... Exista vreun coleg care s-a confruntat cu aceasta problema?
  3. Salutare! Detin un Volvo S40 2001, 1.9 DI 102 CP, si nu ii dau de cap...Cand o apuca nebuneala, se opreste motorul in mers si nu mai porneste. Daca sunt intr-o treapta de viteza, se "pune in nas" timo de cateva secunde , in acest timp nu mai merge turata, iar daca o las intr-o treapta, isi revine si trage normal. Daca in acel timp cand nu se mai tureaza, o scot pe liber, moare motorul. Daca incerc sa o pornesc dupa aceea, porneste si se opreste motorul la o secunda. Trebuie sa o las mult oprita ca sa imi dea voie sa pot pleca din nou. Am schimbat si regulatorul de pe pompa, si senzorul de presiune de pe rampa dar tot degeaba. Dupa ce imi face aceasta problema, toate aceste erori apar... Exista vreun coleg care s-a confruntat cu aceasta problema?
  4. Salutare! Detin un Volvo S40 2001, 1.9 DI 102 CP, si nu ii dau de cap...Cand o apuca nebuneala, se opreste motorul in mers si nu mai porneste. Daca sunt intr-o treapta de viteza, se "pune in nas" timo de cateva secunde , in acest timp nu mai merge turata, iar daca o las intr-o treapta, isi revine si trage normal. Daca in acel timp cand nu se mai tureaza, o scot pe liber, moare motorul. Daca incerc sa o pornesc dupa aceea, porneste si se opreste motorul la o secunda. Trebuie sa o las mult oprita ca sa imi dea voie sa pot pleca din nou. Am schimbat si regulatorul de pe pompa, si senzorul de presiune de pe rampa dar tot degeaba. Dupa ce imi face aceasta problema, toate aceste erori apar... Exista vreun coleg care s-a confruntat cu aceasta problema?