Haidu

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Haidu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Tirgu Mures
  • Auto Xc60 r-design d5 215cp
  • Fabricatie 2012
  • Fabricatie 2 0
  1. Buna seara. Sunt proaspat proprietar de Xc60 2012 D5 215cp R Design si vreau sa va supun atentiei urmatoarele probleme descoperite de mine ulterior achizitiei! 1. Usa portbagaj electric nu deschide cursa completa 2.Imaginea de la camera marsarier uneori trepideaza sau se intrerupe total 3.Volumul unitatii audio uneori este insesizabil chiar si dat la maxim Va multumesc!
  2. Buna seara. Sunt proaspat proprietar de Xc60 2012 D5 215cp R Design si vreau sa va supun atentiei urmatoarele probleme descoperite de mine ulterior achizitiei! 1. Usa portbagaj electric nu deschide cursa completa 2.Imaginea de la camera marsarier uneori trepideaza sau se intrerupe total 3.Volumul unitatii audio uneori este insesizabil chiar si dat la maxim Masina a venit cu un acumulator Varta Silver Dynamic de 74Ah care la testare arata o valoare de 11.4! Va rog sa ma ajutati cu un om priceput la asemenea probleme in zona Targu Mures! Am facut diagnoza la un service din oras si au aparut codurile de eroare din imaginile atasate! Va multumesc!  
  3. Buna seara. Sunt proaspat proprietar de Xc60 2012 D5 215cp R Design si vreau sa va supun atentiei urmatoarele probleme descoperite de mine ulterior achizitiei! 1. Usa portbagaj electric nu deschide cursa completa 2.Imaginea de la camera marsarier uneori trepideaza sau se intrerupe total 3.Volumul unitatii audio uneori este insesizabil chiar si dat la maxim Masina a venit cu un acumulator Varta Silver Dynamic de 74Ah care la testare arata o valoare de 11.4! Va rog sa ma ajutati cu un om priceput la asemenea probleme in zona Targu Mures! Am facut diagnoza la un service din oras si au aparut codurile de eroare din imaginile atasate! Va multumesc!  
  4. Buna seara. Sunt proaspat proprietar de Xc60 2011 D5 215cp R Design si vreau sa va supun atentiei urmatoarele probleme descoperite de mine ulterior achizitiei! 1. Usa portbagaj electric nu deschide cursa completa 2.Imaginea de la camera marsarier uneori trepideaza sau se intrerupe total 3.Volumul unitatii audio uneori este insesizabil chiar si dat la maxim Masina a venit cu un acumulator Varta Silver Dynamic de 74Ah care la testare arata o valoare de 11.4! Va rog sa ma ajutati cu un om priceput la asemenea probleme in zona Targu Mures! Am facut diagnoza la un service din oras si au aparut codurile de eroare din imaginile atasate! Va multumesc!
  5. Probleme deschidere portbagaj

    Buna ziua. Am aceeasi problema la xc60, usa nu se deschide cursa completa!Poate sa ma ajute cineva cu un sfat?