mitrel

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mitrel

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie constanta
  • Auto volvo xc40 D4 AWD
  • Fabricatie 2018
  • Fabricatie 2 0
  1. Service bun Volvo

    Bună ziua , Am făcut o revizie la 130000 km , ulei și filtre , și înlocuirea discurilor de frina față și spate,  cu plăcute cu tot . Preț la reprezenta 6050 RON.  Ce părere aveți?.
  2. Salutare , Ma poate ajuta cineva cu detalii despre cind se schimba distributia la un Volvo XC 40 D4 AWD ( la citi km parcursi sau la citi ani ) ? Va multumesc anticipat .
  3. Buna seara , As dori sa stiu ce tip este  cutia de viteze automata  de la XC 40 D4 AWD R-Design Geartronic , cu dublu ambreiaj sau cu convertizor de cuplu . Puteti sa ma ajutati si sa ma informati daca se schimba uleiul la cutie sau nu , pentru ca la reprezentanta mi s-a spus ca nu se schimba , dar nu as vrea sa am probleme la cutie , pentru ca nu am schimbat uleiul . Va multumesc .
  4. Filtru mtorina

    Pt ulei si filtre la un service obisnuit , 1000 lei , dar fara filtru de motorina. La reprezentanta pentru filtru motorina si placute frana fata si spate ,2000 lei.
  5. Filtru mtorina

    Salut , Multumesc pentru informatie , dar pina la urma m-am dus la reprezentanta si mi l-au schimbat dar la pret de reprezentanta . Cu respect .
  6. Service bun Volvo

    Salut , Multumesc pentru informatie , dar cum se numeste sercice-ul . Cu tespect.
  7. Service bun Volvo

    Buna ziua , M-ar interesa si pe mine un service auto pentru un Volvo XC 40  , pentru mentenanta si alte lucrari de reparatii . Zona ideala ar fi Constanta , dar poate fi si in vecinatate ( Galati , Braila , Tulcea ) . Va multumesc anticipat .
  8. Filtru mtorina

    Buna ziua , Am facut schimbul de ulei si filtre la un service agreat si am observat ca nu au schimbat filtrul de motorina. Cind am intrebat , raspunsul a fost ca este in rezervor si nu schimba . Ma puteti ajuta cu aceasta informatie . Va multumesc anticipat .