ss

Membru
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by ss

  1. ss

    Buna seara,

    "

    La duminică, august 8, 2021, 4:43 p.m., Marcel Fotu <marcel.fotu@yahoo.com> a scris:

    Buna ziua,

    Ma numesc Fotu Marcel si am achizitionat de curand ,in luna aprilie 2021,un volvo V40, oct 2015,1969 cc, 88kw, 140000 km, YV1MV7431G2295560. De provenienta din Olanda via Germania, Romania.

    Ca orice cumparator care si doreste o masina  mai altfel am optat pt Volvo V40.

    Ajuns acasa am schimbat distributia,semeringuri, garnitura capac culbutori si uleiul (Castrol EDGE Profesional V 0w20 /VCC RBSO-2AE 0w20).

    Toate bune si frumoase dupa 1000 km stupoare mesaj " completati cu 0,5 l ulei". 

    Zic poate nu a fost uleiul ok sau nu au complectat la service cat scrie in manual. 

    Cumpar alt ulei Castrol EDGE Profesional V 0w20 /VCC RBSO-2AE 0w20), merg la alt service , iar filtru....stau de fata schimbam cantitatea din carte.

    Dupa alta 1000 km " completati cu 0,5 l ulei",completez ....alta mie alti 0,5 l.

    Fac programare la Exclusiv Auto Constanta reprezentanta volvo, expun problema , arat uleiul zic ca e ok , le zic ce am facut pana la momentul acela si ca am verificato de scurgeri fac programare pt mecaniaca la ei. Intre timp alta mie alti 0,5 l de ulei.

    Merg la programare , masina nu scoate fum, nu are erori bord, Recomandare service " Se recomanda demontare pentru verificare segmenti si semeringuri supape".

    Fratilor am crezut ca am cumparat masina nu tractor(numai la arat in copilarie complectam atat ulei), am masina la munca cu 600000 km si nu pun atat ulei nici nu am desfacut motor.

    Credeam ca am cumparat masina, mentionez ca am o Toyota Corolla 2007 benzina si nu se intampla asa ceva.

    Am trecut sa studiez problema peste tot si am ajuns la concluzia ca e greseala de fabricatie pt o anumita serie de motoare, dupa care s a schimbat pistoane ...segmenti.

    Vin cu intrebarea ferma la dvoastra ce este de facut in acest caz ?

    Nu vreau sa stiti ce este in sufletul meu, daca dadeam 2/3/4 mii de euro mai ziceam asta e am vrut o caruta cu cateva sute de mii de km, dar am sperat la o masina performanta si pt mine si pt mediu(euro sase) cu 140000 km.

    Astept cu nerabdare un raspuns din partea dvostra.

    Va multumesc!

    Cu respect,

    Fotu Marcel

    0733977475"

     Raspuns dupa trei luni

    "

    Buna ziua domnule Marcel Fotu,

     

    Ne cerem scuze pentru raspunsul nostru intarziat!

     

    Am evaluat sesizarea dumneavoastra impreuna cu reprezentantii dealerului Exclusiv Auto Constanta si va putem comunica urmatoarele.

     

    In urma vizitei dvs.din data de 28.06.2021 si a constatarii efectuate, in lipsa unor urme externe de pierderi de ulei, reprezentantii dealerului au recomandat investigatii suplimentare pentru depistarea cauzei de baza a consumului de ulei reclamat, respectiv demontare motor. Va confirmam ca recomandarea primita este corecta si respecta procedura de diagnoza si reparatie a producatorului Volvo. Dupa clarificarea cauzei de baza dealerul va putea recomanda si solutia de reparatie urmand ca dumneavoastra sa decideti in consecinta asupra optiunilor existente.

     

    In privinta concluziei dumneavoastra privind o posibila greseala de fabricatie va rugam sa luati nota de faptul ca in baza informatiilor disponibile si a detaliilor primite nu putem sa va confirmam acest aspect."

     

    Cu respect,

     

    In numele volvocustomer@eit.ro

     

    Sincer sunt foarte dezamagit , vreun sfat ?

     

     

  2. ss

    Buna seara !

    Am si eu un V40 R Design 2.0 Diesel 88kw, 2015, 140000km si -i cam place uleiul. 0,5l/1000 km. 0w20. Ma poti indruma catre cineva pt un diagnostic sa stiu ce am de facut in continuare.

    Multumesc, sa ai o seara placuta.

    0733977475